GO UP

Jentetur til Tanumstrand – med østers, spa og hyttekos

Publisert 13.03.23

Tiden var inne for en morsom og aktiv jentetur til Tanumstrand i Sverige. Nå ventet spa, bryggekos og god mat!

Noen reiste ned allerede torsdagen, og innkvarterte seg i en av de fem hyttene som vi leide.
Hyttene er pent innredet og holder bra standard. Det er en hytte i Sødre hytteby som tar seks personer og den har både kjøkkenbord og stueplass.
De andre fem-mannshyttene har kun sofakrok med to stoler.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Alle hyttene har to soverom oppe og ett nede, og seks-manns hytta har køyeseng nede. Sengetøy og håndkle er inkludert. Ingen rengjøring underveis, men avreiserengjøring.

Alle hyttene har eget fullt utstyrt kjøkken, så vi fire lagde oss en deilig middag og koste oss i sofakroken torsdagskvelden.
Tanumstrand ligger kun 15 minutter å gå eller 5 minutter å kjøre fra Grebbestad sentrum, hvor det er vinmonopol og to store matbutikker. I tillegg er det en fiskehandel med deilig fersk fisk og skalldyr. Flere serveringssteder finnes også langs kaien i Grebbestad.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Parkeringsplassen ligger rett ved hyttene, og du kan kjøre bilen inn for å lesse av. I tillegg får du elektronisk nøkkel på mobilen om du ønsker, så da slipper du å dra nedom resepsjonen, men kan ta deg direkte til hyttene.

Fredag morgen startet med en flott frokostbuffet med alt du kan ønske deg. Det var både egen omelettkokk og belgiske vafler.
Og utsikten fra frokostsalen er suveren. Det tar ca tre minutter å gå fra hyttebyen til hotellet.

Formiddagen gikk med til å kjøre en utflukt i Tanumshede og omegn, blant annet for å se på ett hus fra 1890 hvor min oldemor har jobbet som «vallflicka». Spennende og veldig hyggelig å kjøre rundt i dette landskapet.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

På ettermiddagen vandret vi ned til pizzeria og puben Udden, som ligger helt nede ved havet. Der er det en flott innglassert uteplass, med reinsdyrskinn og tepper du kan bruke om det er kjølig.

Pizzamenyen er spennende – her er det kantareller, løyrom, østerssopp og dessertpizza. De har også flere ølsorter og viner i mange prisklasser.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Om kvelden valgte vi å samles i det største hytta for litt sosial omgang. Det gikk fint med mange damer der inne.

Lørdagen kom med et herlig vær. Frokost ble inntatt og deretter tok vi samme turen ned til Udden. For på lørdager serverer de fersk østers og nykokte kreps! Når solen skinte i tillegg, så var dette helt suverent.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Jentetur til Tanumstrand

 

Og for ikke å glemme driver og servitør – han visste ikke hva godt han skulle gjøre for denne gjengen. Østers-sjefen viste frem krepsen og fortalte om hva han dryppet oppi østersene for å få de enda bedre.

Jentetur til Tanumstrand USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Etter noen herlige timer her, ventet noen timer i spaet på oss. Spaet på Tanumstrand er fantastisk. To flotte avdelinger – en med ulike basseng og badstuer og en med relaxavdeling, bar og boblebad ute.
Der nøt vi solnedgangen over den svenske skjærgården.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Jentetur til Tanumstrand

 

Man blir jo alltid litt sulten av å være i spa, så kvelden ble tilbragt i restauranten, hvor vi valgte ulike retter. Hellefisk, rekesmørbrød, hamburger og entrecote stod på menyen.
Alle var enige om at det hadde vært en superbra jentetur til Tanumstrand!

Egen bil eller buss – vi ordner alt sammen!

Vil du ta med venninner på jentetur til Tanumstrand?

Kontakt Nordmanns-Reiser

Les mer om andre gruppe- og venneturer vi kan skreddersy

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,