GO UP

Bryllup i Thailand

Har du et spørsmål om denne turen?

Drømmer du om eksotisk bryllup i Thailand? Barbent i sanden? Myke bølger som slår opp rundt føttene? Magisk solnedgang? Fantastiske omgivelser?

Vi kan sammen med vår samarbeidspartner arrangere ditt drømmebryllup i herlige Thailand.

Gjennom et unikt nettverk og erfarne bryllupsplanleggere gjør vi ditt bryllup helt perfekt

Her finner du forslag til unike bryllup i Thailand:

Bryllup på Bak Bia med middag på eksklusive Dusit
Eksotiske Bak Bia er en del av Hong øyene. Øya er verdenskjent for den unike og vakre utsikten over Phang Nga bukten med sine kalkstensformasjoner.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Forslaget er at ditt bryllup holder ytterst på øya, hvor de hvite strendene kobler øyene sammen. Krystallklart vann, nydelig landskap og en magisk solnedgang omkranser seremonien.

Deretter blir det musserende vin og snacks, før en flott båttur tilbake til Dusit Thani Krabi Beach Resort i Krabi, hvor det arrangeres middag og fest på stranden eller i den fine, private hagen.
Inkludert i dette pakkeforslaget er privat spabehandling à to timer på et av Krabis beste SPA og romantisk middag for to på herlige Last Fisherman i Ao Nang.

 

VIP-bryllup på Dusit Thani Krabi Beach Resort
Dusit Thani Krabi Beach Resort har en fantastisk fin strand omgitt av frodige hager og to infinitybasseng. Dette er det perfekte stedet for et VIP- bryllup. Etter sermonien vil det bli  servert musserende vin og snacks fra egen bar. Deretter følger en flott middag på stranden eller i hagen, etterfulgt av fest og moro.
Inkludert i dette pakkeforslaget er privat spabehandling à to timer på et av Krabis beste SPA og romantisk middag for to på herlige Last Fisherman i Ao Nang.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Bryllup i skjærgården på privat yacht
Å cruise rundt i skjærgården i Krabi i en tradisjonell treskute er vel noe av det mest romantiske du kan gjøre. Og å toppe dette med en bryllupsseremoni om bord må være den ultimate bryllupsopplevelsen.
Vi skreddersyr helt etter ønske og budsjett, men merk at det er maks 30 plasser om bord.

Strandbryllup i  Ao Nang
Ao Nang har mange fine strender hvor du kan la oss ordne ditt drømmebryllup. Et av stedene er fantastiske Pan Beach, som i tillegg til å være mer tilbaketrukket enn andre strender i området, også har en fantastisk utsikt utover de lokalene øyene.

Vi skreddersyr ditt bryllup i Thailand

Kontakt Nordmanns-Reiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,