booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Bryllupsreise til Thailand

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Skal vi arrangere din uforglemmelige bryllupsreise til Thailand? Vi skreddersyr dine opplevelser utfra ønske, tidsrom og budsjett.

Her er noen reisetips til Thailand:

Koh Mook er en fantastisk øy utenfor Krabi. Vi ordner båttransport/bil fra flyplass eller fra andre steder i Thailand. Charlie Beach byr på den flotteste solnedgang. Besøk Emerald Cave – et tidligere tilholdssted og gjemmested for sjørøvere. Du må svømme inn gjennom en trang grotte, før det åpenbarer seg en fantastisk strand innerst i grotten. På motsatt side av øya ligger Sivalai Beach Resort på en kritthvit strand. Nydelig og fredfullt sted med flotte bungalower. Mange spennende små restauranter, massasje og lokale barer.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Koh Lanta utenfor Krabi har mange fine strender, de fleste store og langgrunne. På øya kan du ta jungelvandringer, en rundtur med tuk tuk, kokkekurs og besøke Lanta Old Town med sine hus på påler. Det er også litt shopping i hovedstaden Saladan. De beste strendene er Long Beach, Klong Dao, Klong Khong og Klong Nin. Klong Nin er laidback og ligger litt lenger ned på øya. Strendene nærmere Saladan er langgrunne, barnevennlige og her kan du bo på fine resorter rett på stranden. Besøk også nasjonalparken på øya – men pass på apekattene – de rapper alt det de kommer over.

Koh Kradan ligger midt i mot Koh Mook – og det er egentlig en øy snorklere kommer til på dagtid. Men ta gjerne noen overnattinger her. Nydelig liten øy, med flotte strender og en herlig korallrev i vasseavstand fra stranden. Når dagturistene har dratt, kan du nyte et bedre måltid i ro og fred, og med en herlig utsikt mot Koh Mook.

Koh Bulon Lae er ukjent og har ikke noen bilveier. Hit reiser du med speedbåt fra Koh lanta mot Koh Lipe. En fantastisk spennende øy, hvor halve er bebodd av muslimske seagypsies. den andre halvdelen sies å være bebodd av ånder, så dit går ingen fastboende inn. To små resorter som du kan bo på, og strøm kun deler av døgnet. En meget eksotisk opplevelse.

Phi Phi-øyene ligger mellom Krabi og Phuket. Phi Phi Don er den mest kjente av flere øyer. I bargaten Ao Ton Sai er det et yrende natteliv. Og noen av Thailands beste dykkersteder finner du rundt Phi Phi-øyene.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Koh Yao Noi er en ikke så kjent øy i Phang Nga-bukten, med bortgjemte strender og gode muligheter til snorkling. Ta en sykkeltur rundt øya, utforsk tropisk jungel og små fiskelandsbyer. Fantastiske Six Senses Resort kan tilby den mest romantiske overnatting du kan tenke deg.

Koh Racha er to nydelig øyer som få turister vet om. De ligger utenfor Phuket og du kan enkelt ta en båt ut. Koh Racha Yai og Koh Racha Noi har flotte dykke og snorklemuligheter og nydelige strender.

Kombiner gjerne Koh Lanta, Koh Kradan, Krabi, Phi Phi, Koh Yao Noi, Koh Racha og Phuket. Det går båt i mellom disse øyene flere ganger om dagen.

Similanøyene er velkjent blant dykkerentusiaster i hele verden. Ta en dagstur i kombinasjon med opphold på Phuket eller Khao Lak. Eller hva med en natt eller to i regnskogen Khao Sok?

Koh Tarutao er en ukjent perle for de fleste. Øya ligger like ved grensen til Malaysia, og har nesten ingen turister. Her er det nydelige sandstrender og en frodig regnskog med elver, yrende fugleliv og apekatter. Den amerikanske Robinson-ekspedisjonen ble spilt inn på stranden Ao Rusi på øya. Fergeleiet Pak Bara på fastlandet er avgangsstedet for båter til Tarutao.

Koh Tao kombineres gjerne med større og mer kjente Koh Samui – hvor flyplassen ligger og Koh Phangan. Du tar ferge eller speedbåt fra Samui eller Koh Phangan – noe vi ordner. Bo i bungalower bygget på påler ved vannkanten med jungel og dyreliv tett innpå. Dykkere har funnet sin favoritt på Koh Tao, her tilbys flotte dykkerturer, dykkersertifikat og en laid back stemning.

Koh Phangan er kanskje mest kjent for sine full moon parties, men kan by på så mye mer. Bo heller i Thong Nai Pan-bukten. Her er det fine resorter bygget inn i jungelen, nydelige strender og en laid back liten landsby med restauranter og litt shopping. Prøv Santhiya Koh Phangan – et fantastisk sted bygget i naturmaterialer inn i jungelen. De fleste rom/villaer med eget basseng eller direct pool access. Eller hva med noen dager på enklere Bottle Beach?

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Flyr du via Bangkok, vil vi også anbefale et jungeleventyr!
Prøv fantastiske River Camp og Jungle Rafts. River Kwai Jungle Rafts er flytende hotell på river Kwai, bambusflåter omgitt av tropisk regnskog. Her kan du besøke den nærliggende Monlandsbyen og se når elefantene tar sitt morgenbad. Og når mørket senker seg, tennes oljelampene ombord – her er det nemlig ikke strøm. Fantastisk stemning!

Kombiner med Hintok River Camp, som ligger på elvebredden. Her bor du i flotte og velutstyrte telt på påler, og ser ut over elven Kwai, like ved Hell Fire Pass.  Air-condition eller vifte, kjøleskap, dusj og toalett. Lån sykkel og besøk lokale landsbyer, se flotte Buddhastatuer i jungelen og nyt stillhet og jungellyder. Hin Tok River Camp er en av de mest idylliske steder i Thailand.
Du kan kombinere disse to opplevelsene, tre dager fra ca 2 000,- inkludert alle måltider og transport t/r Bangkok.

Dette var bare noen smakebiter – kontakt oss, så skreddersyr vi din drømmereise!

Vi skreddersyr din bryllupsreise til Thailand

Kontakt Nordmanns-Reiser

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,