booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Eksotisk reise til Marokko

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Prøv en eksotisk reise til Marokko. Agadir – oppdag en by som blant annet kan tilby fine hotell, en havn med livlig handel, genuine marokkanske bydeler, en hyggelig strand med fin strandpromenade.

 

reise til Marokko USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Agadir er en moderne marokkansk badeby med en fantastisk sandstrand, fine golfbaner og god standard på hotellene i turistområdet rundt Boulevard 20 Août. Opplev Cornichen – strandpromenaden – som er det naturlige samlingspunktet både om dagen og kvelden, med hyggelige barer, restauranter og uteserveringer der du kan spise og drikke godt til en rimelig penge. I souken, det lokale markedet, handler du også til lave priser.

 

reise til Marokko USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Sofitel Agadir Royal Bay Resort ligger ved strandkanten, bare 10 minutter fra sentrum i Agadir. Det er et avslappende feriested med 10 kilometer gylden strandlinje, der hotellet har en egen privat del. Her kan du prøve deg på kamelridning, vannsport, golf, og shopping på den palme-innrammede promenaden og områdene i sentrum. Hotellet er bygget som en kashba og har over 250 rom og suiter, i tillegg til et stort svømmebasseng. Det lokale markedet er en utmerket plass å forhandle med selgere og få med seg røverkjøp. Det ligger også to golfbaner i nærheten. Skjønnhetsbehandlinger og massasje tilbys ved hotellets spa, som også har tyrkisk bad, badstue, treningssenter og solarium.
Hotellet har fire restauranter som serverer en bred rekke retter for alle smaker, inkludert middelhavsretter og internasjonal mat. Lettere småretter serveres fra barene, hvor gjester også kan nyte forfriskende drikke. Dj-er og livemusikk underholder i barene hele uken.
Hotellet er perfekt også for firmaturer, her er det alle fasiliteter.

 

reise til Marokko USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Utfluktstips:

Marrakech – den rosa eventyrbyen
Taroudant – by med trange gater og torg omgitt av bymyr
Essaouria – kunstnerkoloni med hvite hus

Ta noen dager på en eksotisk reise til Marokko

Kontakt Nordmanns-Reiser – vi skreddersyr

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,