GO UP

Firmatur til Barcelona

Gjør noe spennende med kollegaene dine. Hva med en firmatur til Barcelona? Her er et forslag på hvordan en fire dagers tur til Barcelona kan legges opp.

Velkommen til Barcelona!

Firmatur til Barcelona USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Barcelona er manges favorittby, og ikke uten grunn. Barcelona har god temperatur nær sagt året rundt, mange severdigheter og deilig mat og vin som kan nytes på en av byens utallige restauranter eller barer. Og ikke minst er byen krydret med en hyggelig atmosfære og en spektakulær arkitektur. På toppen av alt dette er Barcelona begunstiget med strandpromenade, Middelhavet og stor badestrand.

Barcelona er ikke Spanias hovedstad, men uomtvistelig er byen nummer en blant turistene. Du vil ikke angre på en reise til Barcelona. Muligheten er stor for at du blir avhengig av den storbypulsen og herlige atmosfæren denne flotte byen har å by på.
Firmatur til Barcelona USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Dag til dag-program Firmatur til Barcelona

Dag 1
Reise til Barcelona og innsjekk på hotellet.
Nå skal du og gruppen bli bedre kjent med fantastiske Barcelona og samtidig spise og drikke dere gjennom byen! Her vil du få historie, fun-facts, se fantastiske bygninger og samtidig gå innom tradisjonelle steder og få smake på spanske delikatesser. La Boqueria, som er kjent som et av verdens beste matmarked. Skinke og ostesmaking, pinxo-smaking (tapas).
Så er det noen timer på egenhånd før felles middag på El Principal restaurant. Her nytes en bedre spansk middag.

Dag 2
Frokost og konferanse på hotellet.
Etter faglig del kjøres dere ned til havnen hvor yachten Southern Cross venter. Barcelona fra havet! (Husk å ta med badetøy!). Her blir det servert en deilig lunch og drikke. Båten ligger ca en time til kai når lunsj serveres. Deretter seiler den ut på havet hvor sol og bading venter.

Middag på Restaurant Carpe Diem Lounge Club. Restauranten ligger fint til ved promenaden ved havet, og det ligger flere nattklubber i kort gåavstand. Restauranten tilbyr en utsøkt fusion-meny og dette regnes for å være en av topp-loungene i Barcelona for tiden.

Dag 3
Frokost og konferanse på hotellet. Ettermiddagen er til fri benyttelse.
Middag på Restaurant Bravo 24. Restauranten ligger på et av Barcelonas mest populære og trendy hoteller, W Hotel Barcelona. Her vil Michelin-stjernekokken Carlos Abellan forberede en 3-retters meny for dere med ingredienser fra Middelhavets kultur og skikker, både med fisk og kjøtt. Restauranten ligger rett på stranden og med flott utsikt over byen og havet.

Dag 4
Frokost på hotellet, utsjekk og hjemreise.

NB! Dette er kun forslag, vi legger selvsagt opp helt etter ditt ønske.

Vil du prøve en firmatur til Barcelona?

Kontakt Nordmanns-Reiser – vi skreddersyr

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,