GO UP

Julebord på Svalbard

Har du et spørsmål om denne turen?

Pris: Fra 8 700,- per person
Vi skreddersyr spennende aktiviteter ut fra ditt ønske!

Vi gjør oppmerksom på at på grunn av situasjonen i Ukraina, så utgår alle utflukter til Barentsburg og Pyramiden på ubestemt tid.

Ta med dine ansatte eller dra en vennegjeng på et unikt og fantastisk julebord på Svalbard! I denne pakken inkluderer vi flyreise t/r Oslo-Longyearbyen, to netter på Funken Lodge i delt dobbelt rom, en deilig juleinspirert 4-retters meny i den flotte Funktionærmessen Restaurant og snøscootertur til Camp Barentz med lunsj.

 

nordmannsreiser, norden, norge

 

Funken Hotell ligger oppe på en høyde med utsikt over Longyearbyen. Her kan du nyte moderne komfort og en herlig atmosfære. Kryp opp i godstolen foran peisen og nyt en cocktail fra Funken Bar – verdens nordligste cocktailbar!

 

nordmannsreiser, norge, cruisereiser, norgesreiser, reiser i norge, Svalbard

Foto: Halvor Mykleby Hurtigruten Svalbard

 

Hotellbygningen ble satt opp rett etter krigen. Funken, som det da ble kalt på folkemunne, var bolig for enslige funksjonærer. Her hadde gruveselskapet Store Norske sin representasjonsfløy og stedet var hjertet i det sosiale livet for selskapets kontoransatte. Først på midten av 1980-tallet flyttet den siste funksjonæren ut, og ble erstattet av tilreisende som trengte overnatting. I 1993 kjøpte Hurtigruten Svalbard stedet av Store Norske, og hotellet ble utvidet med ny fløy og restaurant under navnet Spitsbergen Hotell. Hotellet åpnet som Funken Lodge i februar 2018.

Hadde hotellets vegger kunnet snakke ville de fortalt om festligheter fra gruvedriftens glansdager, om champagnesmakinger i det Gamle Nordpolet og interessante samtaler fra de dype stolene i peisestuen. Hotellet har huset alt fra adelige til statsoverhoder, og har beholdt sitt klassiske rykte fra tiden som funksjonærbolig.

Funktionærmessen Restaurant på hotellet er kjent for sin fantastiske mat. I tillegg har de en gedigen vinkjeller.

 

nordmannsreiser, norden, norge julebord på Svalbard

Foto: Ragnhild Utne Hurtigruten Svalbard

 

Vinkjelleren har fantastiske årganger, spesielt fra kjente Bordeaux-vingårder. Det er også over 70 forskjellige Champagner, kanskje Norges største utvalg.  På forespørsel kan vi arrangere vinsmaking og omvisning i vinkjelleren. Kontakt oss for pris!

 

nordmannsreiser, norden, norge

Foto: Werner Anderson Hurtigruten Svalbard

 

I restauranten venter en elegant julemiddag dere ikke vil glemme med det første.
Nyt et 4-retteres juleinspirert festmåltid mens dere beundrer den fantastiske utsikten over Longyearbyen. Tilknyttet bar og vinrom med aperitiffmuligheter.

En snøscootertur i polarnatten gir garantert noe å snakke om. Denne halvdagsturen går ut i Svalbard villmark, til Camp Barentz. Her serveres en god lunsj i et historisk miljø. Med litt flaks danser nordlyset på himmelen underveis.

 

nordmannsreiser, norden, norge julebord på Svalbard

 

Camp Barentz har en fantastisk beliggenhet ved foten av fjellet Breinosa, og rett under Gruve 7. Barentz hus er en kopi av hytta som Svalbards oppdager Willem Barentz overvintret i på Novaja Semlja i 1596. Her, langt fra byens belysning, har du perfekte forhold for å jakte på nordlyset. Og du kommer tett på naturen! Fra Camp Barentz kan du oppleve reinsdyr, ryper og rev på nært hold om du er heldig. Og vi stiller med vakt i tilfelle en isbjørn skulle nærme seg.

Vi tilbyr også andre aktiviteter:
Ølsmaking på Svalbard Bryggeri
Hundekjøring i Bolterdalen
Isgrotting
Båttur til mini-Russland – Barentsburg

Alt avhenger av antall dager dere ønsker å være, og hva dere vil oppleve.

Unn dere et skikkelig spennende julebord på Svalbard!

Nordmanns-Reiser skreddersyr

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,