booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Kick off eller julebord i Telemark for firmagruppe og vennegjeng

Vi skreddersyr din cruiseferie!

De fleste firmaer og vennegjenger trenger en boost nå, og da er denne type kick off eller julebord i Telemark en fantastisk teambuildertur. Det gir en fin mulighet til å restarte motivasjonen til de ansatte, samle vennegjengen og ta tilbake et sosialt liv igjen! Her kombinerer vi god mat og drikke med Kompani Kittelsen som er basert på TV-suksessen Kompani Lauritzen.

Straand Hotel er en gammel skysstasjon og har historie tilbake til 1800-tallet. De gamle tømmerveggene er fulle av nostalgi. Den gamle delen av hotellet har en helt spesiell atmosfære. Hadde de solide tømmerveggene i disse trivelige stuene kunnet snakke, ville de hatt mye å fortelle om tidligere tiders liv og virksomhet.

nordmannsreiser, norden, norge

 

Forslag til spennende program:

Dag 1

Opphenting formiddag med minibuss i Oslo/Asker og omegn eller tilsvarende avstand fra andre kanter av landet. (Ca 20 mil omkrets fra Vrådal)
Vrådal ligger meget gunstig til, uansett hvor du kommer fra. Østlandet, Vestlandet, Midt-Norge.
Ankomst Straand Hotel i Vrådal – Telemark.
Innsjekk i et av de fine standard rommene.
Ønsker du å føle litt ekstra på hotellets historiske sus? Da velger du isteden ett av de historiske rommene med tømmervegger, tradisjonelle møbler og en helt spesiell atmosfære. (mot tillegg)

©HUBriding, nordmannsreiser, norden, norge

Ettermiddagen kan du nyte i hotellets oppvarmede innendørs basseng som holder 27,5 grader og ta badstu.

På kvelden venter en aperitif i det spennende stabburet, før du blir servert en lekker middag laget på lokale råvarer.

nordmannsreiser, norden, norge, Kick off eller julebord i Telemark

 

Dag 2

Etter en god frokost så venter en spennende aktivitet – nemlig Kompani Kittelsen som er basert på TV-suksessen Kompani Lauritzen. Her blir det  morsomme utfordringer som passer for alle.
Det er også tilgang på militære jakker og luer til hele kompaniet, dette kan leies for en rimelig penge, noe som setter en ekstra spiss på dagen.
Bli med på øvelser du i beste fall bare har sett på TV – dette er en aktiv og morsom dag
Lunsj må du ha når du er aktiv, og i dag serveres grillede elgburgere ute.

Etter en lang og morsom dag, så kan du ta en pust i bakken på den fine terrassen eller i en av stuene om været ikke er det beste.

Om kvelden blir det en herlig fem-retters gourmetmiddag servert i den flotte vinkjelleren.

nordmannsreiser, norden, norge, Kick off eller julebord i Telemark

 

Dag 3
Frokost og utsjekk.
Minibuss tilbake

Historien om Straand

Stedet er datert helt tilbake til 1864 hvor det var en husmannsplass med en beskjeden stue og en flekk jord med mye stein og kratt. Beliggenheten var derimot flott i bakkene ned mot innsjøen Nisser.

Olav og Kari som kjøpte stedet, brukte mye tid på å rydde området. I tillegg overtok Olav skysstasjonen i Vrådal. Dermed ble Vrådal et viktig knutepunkt for reisende. Den første skysstasjonen finnes fremdeles på hotellområdet. Her tk paret i mot overnattingsgjester som sov i stuen. Vertskapet sov på kjøkkenet. Kari var viden kjent for sin gode mat, og kaffen på Straand var nærmest berømt på den tiden. I det hele tatt ble de foretrukket på grunn av atmosfæren.

Straand vokste stadig og var Vrådals eneste hotell i mange år. Det ble bygget flere bygninger.
Neste generasjon som overtok, fikk fart i hotelldriften. Spesielt sommergjester besøkte stedet.

Det  originale hotellet brant dessverre i 1924, men Johan som hadde overtatt, bygget det opp igjen i stabburstil. Dette er fremdeles en del av hotellkomplekset.  Johan var en driftig kar, og i 1919 kjøpte han den første bilen i Vrådal, sammen med to slektninger. Etter hvert også en lastebil, og dermed startet Straand Bilruter – som nå er en del av Telemark Bilruter.

Hotellet har gått fra generasjon til generasjon, og har nå 125 rom, stor restaurant, dansebar, pub, pianobar, svømmebasseng, trimrom, salonger, vinkjeller og ikke minst en stor og velutstyrt konferanseavdeling. I tillegg kan de by på ferieleiligheter.

nordmannsreiser, norden, norge, Kick off eller julebord i Telemark

I dag drives hotellet av Lars Arne og Katrine og deres mål er å forvalte og videreutvikle det historiske familiekonsernet slik at Straand og Telemarks kulturarv blir ivaretatt på en god måte fremover. Det siste året har de også utviklet konseptet Hubriding – hvor de tilbyr MC-turer, bilturer og tråsykkelturer i dette området og flere andre steder i Norge.

Vil du prøve en kick off eller julebord i Telemark for ditt firma eller din vennegjeng?

Kontakt Nordmanns-Reiser – vi skreddersyr din Norgesopplevelse!

 

Priser og betingelser:

Pris på forespørsel


Vi inkluderer
Minibuss – opphenting Oslo/Asker/Drammen t/r for maks 16 personer (selvsagt andre områder i samme omkrets)
Overnatting to dager i dobbeltrom inkludert frokost
Inngang basseng hele perioden
Aperitif i Stabburet dag 1
Middag i hotellets spisesal dag 1
Kompani Kittilsen lørdag
Grillet elgburgerlunsj
En femretters gourmetmiddag servert i den lekre vinkjelleren


Tillegg enkeltrom


Vi kan selvsagt skreddersy etter deres ønsker og budsjett. Kontakt oss for forslag.


Er dere en større gruppe, så kan vi sette opp buss med plass til 56 personer.
Vinkjelleren tar kun 20 personer, så da vil middag serveres et annet sted.
Er dere en mindre gruppe som ønsker å kjøre selv, så ordner vi det.


Andre aktiviteter vi kan tilby

Team – repøvelse (utendørs i skogen):
Denne setter fokus på hvordan dere fungerer sammen som et lag. En to timers generelt teambyggende og relasjonsbyggende runde med morsomme og inspirerende problemposter som gir en god bevisstgjøring og flere a-ha opplevelser. Varighet 2,5-3 timer.


Show-biz (innendørs):
Dersom dere ønsker å ha det morsomt, samtidig som dere jobber med relasjonsbiten i gruppen er dette et godt valg. Med noen alternative låter og masse klær og utstyr og velge mellom skal man sammen lage et sceneshow. Tilleggsmulighet: røykmaskin! Varighet: ca. 3 timer.


UL (ulympiske leker – utendørs):
Må ikke forveksles med OL. Her blir det øvelser dere garantert ikke har vært så ofte borte i, tvekamp mellom lagene. Med megafon og eplekjekk aktivitør blir det liv og røre, enten det er sommer eller vinter!
Varighet: ca. 2 timer.


Beach-volleyball:
Vi rigger oss til med stort musikkanlegg og legger opp til en munter og trivelig turnering med skikkelig ”trøkk”!.
Varighet etter avt.


59,3 grader nord:
Med inndeling i mindre lag, kart og kompass, blir det utfordringer knyttet til dette. Vi tilpasser vi både opplegg og varighet i alle varianter, enten dere vil ha ren morsom variant – eller dere vil ha en god utfordring fysisk.


Topptur med ”noggu attåt”:
Med en eplekjekk turguide som drar lokale historier i både sanne og usanne varianter, med stor kaffekjele og real nistemat (erstatter lunsj) setter vi turen til en av de mange toppene i nærheten av hotellet (Venelifjell, Roholtsfjell eller Hægefjell). Felles for de alle er utsikten, men vanskelighetsgraden varierer.
Varighet fra 3 timer.


Gunsmoke City, cowboyfest!
Vi bygger vår egen vaske-ekte saloon i kursavdelingen. Med trevegger, bar, bord og benker – alt pyntet etter alle kunstens regler…… da blir det Yiiihhaaa fra første stund. Sheriffen drar i gang med morsomme konkurranser – levende musikk hele kvelden. Varighet inntil 6 t.


Rorbua!
Med ”du skal høre mye….” stemning og med passende trevegger, gml. garn og glasskuler, Innledes med artige Quiz og konkurranser. Stående tilpasset buffet, levende musikk, show og moro utover kvelden.
Varighet inntil 6 t.


Vinkjellerens dype hemmeligheter!
For grupper opp til 20/25 deltakere har vi en egen vinkjeller. Her tilpasser vi innhold med alt fra aktiv konkurranseunderholdning til vin og ølsmaking og 4-5-6-7 retters middag.


Stabb inn – krabb ut!
Stabburet er kanskje Norges minste vertshus?! Det er i hvertfall ikke noe å si på stemningen vi skaper her. For grupper opp til 15 deltakere kjører vi show, underholdning i en kombinasjon med mat og drikkeservering i veldig uhøytidelige og sosiale rammer.


Fransk Aften!
Med rødrutede duker og kafèpreget lokalè, samt alpeluer til alle er det duket for en kveld med mye rødvin. Fransk visemusikk og franskinspirerte konkurranser. Varighet inntil 6 t.


Sjørøverens picnic!
Denne rigger vi gjerne til på en øy i Nisser (eller evt mer praktisk på Sommerland). Starter gjerne litt tidlig på ettermiddagen med en skattejakt, hvor deltakerne blir delt inn i mindre lag som skal konkurrere mot hverandre i ulike oppgaver. Vel fremme i teltet blir det søtmat, saltmat og «penger og gull». Teltet og området rundt er selvsagt pyntet
etter alle sjørøveres regler. Levende musikk, show og moro utover kvelden.
Varighet inntil 7 timer.


Dixie-aften!
Med stråhatter til alle og storband med glad-jazz går festen av stabelen i stor-telt som er rigget og pyntet etter alle kunstens regler. Underholdning skreddersyes etter mål, mening og gruppestørrelse. Stor grill-buffet!
Varighet inntil 6 t.


 


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,