booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Laksefiske i Orkla og overnatting på Bårdshaug Herregård

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Nå kan du oppleve noe de aller fleste sportsfiskere drømmer om – nemlig laksefiske i Orkla!
I denne pakken kombinerer vi dette eventyret med tre overnattinger på fantastiske Bårdshaug Herregård. I tillegg inkluderer vi frokost og middag alle dager. Du får også med deg lunsjpakke og kaffe til fiskedagene.

nordmannsreiser, norden, norge

Trøndelag finner du en av Norges beste lakseelver. Vannet er rent og kaldt, og i fiskesesongen kan du få verdens ferskeste laks. Du kan fiske flere steder i Orkla-elven. Sesongen går fra 1. juni til 31. august.
Bårdshaug Herregård har et privat fiskefelt, Fandrem 1 og Gjelørene, bare tre kilometer fra hotellet. Her er det også benker og en liten gapahuk, dersom du vil ta en mat- og kaffepause i disse vakre omgivelsene.

Norge, nordmannsreiser, norden

Bårdshaug Herregård ligger i stille og rolige omgivelser i Orkanger sentrum, 35 minutter fra Trondheim og en time fra Trondheim Lufthavn Værnes. Vi kan ordne med leiebil – det er gratis parkering på hotellet. Alternativt er det transport via Orkdal Rutebilstasjon som ligger to minutters gange fra hotellet med hyppige avganger med buss til og fra Trondheim. Vi kan også ordne med egen transport fra Trondheim Lufthavn Værnes.

Du bor i rommene i stasjonsbygningen.

Norge, nordmannsreiser, norden

Flotte Bårdshaug Herregård er datert tidlig 1900-tall og ser ut som et lite slott midt på hotellområdet. Både selve herregården og de andre sjarmerende, byggene på området brukes til selskap, møter og overnatting.
De fleste rommene ligger i den fine hovedbygningen fra vår tid. Her ligger også selskapslokalene, resepsjonen, kjøkkenet, Restaurant Ministeren og Jaktbaren. Det er her det aller meste skjer.

cruisereiser, cruise, nordmannsreiser,

En annen kuriositet er Thamspaviljongen – en stavkirkemodell fra 1893. Denne var Norges bidrag til verdensutstillingen i Chicago i 1893. Paviljongen ble produsert etter «ferdighusmetoden», som M.Thams & Co her på Orkanger var pionerer for, og fraktet til Amerika med skip som la ut fra Orkedalsøren. Og nå – etter 123 år i USA har stavkirken kommet tilbake til Orkanger ved hjelp av ildsjelene bak «Prosjekt Heimatt».

Rundt bygningene er det store grøntarealer og flere hyggelige uteområder. Her kan du nyte et glass eller ta en lunsj i solen.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Bårdshaug Herregård var hjemmet til gründeren og verdensmannen Christian Thams, og her finner du historie om dynastiet Thams, industri, innovasjon, eksport, fyrster, kongelige, arbeidere og mye mer. Bårdshaug gård ble satt opp på Bårdshaugen i 1860. Christian Thams kjøpte gården i 1890 og begynte en ombygging som skulle ta hele 14 år. Resultatet ble en særpreget herregård – et unikt syn på landsbygda den gangen, men også i dag.

Norge, nordmannsreiser, norden

Dagens Bårdshaug er i stor grad bevart som på Thams’ tid, med en blanding av internasjonal arkitektur og nasjonalromantisk tradisjon, i stilarter fra norrønt til Louis-seize-stil. Innredningen og utsmykningen fra alle deler av verden forteller mye om mannen som bodde der.

Vil du på laksefiske i Orkla?

Kontakt Nordmanns-reiser, vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Pris på forespørsel


Vi inkluderer:


Tre overnattinger på Bårdshaug Herregård inkludert frokost
Aperitif ved ankomst
Tre treretters middager
To lunsjpakker (selvsmøring) og kaffe/te
Fisketillatelse to dager med delt vall
(Ønsker du eksklusiv vall i Fandrem 1 og Gjelørene – ordner vi det på forespørsel)


 


Ikke inkludert: Fiskeavgift til norske myndigheter 272, – per fisker per år


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,