GO UP

Luksusferie på Fiji

Unn deg selv en herlig og eksotisk luksusferie på Fiji – opplev paradis.

Det var en gang i det forblåste hav en øy ble født av lava og sand – et uberørt paradis hvis hjerte var en turkis lagune av ufattelig skjønnhet og ro. De første besøkende kom og utforsket. For å hedre magien til stedet, kalte de det Likuliku, som betyr rolig vann.

 

Luksusferie på Fiji USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Likuliku Lagoon Resort er en oase av luksus kun for voksne og reservert eksklusivt for gjester som bor på feriestedet. Dette er det første og eneste feriestedet i Fiji med autentiske over water bungalows i en naturlig lagune, omgitt av et beskyttet marint reservat. Det er et unikt og spesielt sted midt i et uberørt miljø, designet med hensyn til fijianske kulturelle verdier, tradisjonell design og arkitektur. Fra vannet ser det ut som en gammel landsby, så tradisjonell er stilen.

Fra vannet ser det ut som en gammel landsby, så tradisjonell er stilen. Feriestedets bankende hjerte er en praktfull bygning utformet som et fijiansk kanohus. Med en eksotisk blanding av naturlige materialer og moderne elementer, ivaretar Likuliku Lagoon Resort rikdommen til en eldgammel kultur med levende, moderne livsstilsdetaljer.

 

Luksusferie på Fiji USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Likuliku Lagoon Resort er en oase av luksus. Hotellet ligger på Malolo Island på en privat hvit sandstrand i nærheten av Musket Cove Marina og Cloud 9.

Folket på Fiji er gjestmilde og inkluderende. Du blir tatt i mot med en sang og en blomster krans rund halsen. Fiji er sjelden vakker og et sted du sent vil glemme.

Tips: Her er det bare å ha dykkemasken klar, under overflaten yrer det av liv.

Ønsker du oppgradering på flyet eller flere netter – så ordner vi det.

Pakken inkluderer: Fly t/r Oslo og 10 netter på Likuliku Lagoon Resort 5* all inclusive

Unn deg en luksusferie på Fiji

Kontakt Nordmanns-Reiser – vi skreddersyr din feriedrøm

Reisemål Eksotiske reisemål

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic