booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Luksusreise til Maldivene

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Unn deg selv en skikkelig luksusreise til Maldivene.
Maldivene består av korallatoller som ligger en knapp meter over havet. Her er det nydelige sandstrender, laguner og kokospalmer, brødfrukttrær og tropiske busker. Under vann er det et yrende liv, og mange reiser nettopp hit for å dykke eller snorkle i det krystallklare vannet.
Her kan du nyte det perfekt avslappende livet. Men besøk om mulig også gjerne en bebodd øylandsby for å få en smak av typisk øyliv.

Et tips om du ønsker litt mer på din ferie, er å kombinere Maldivene med Sri Lanka. Dette skreddersyr vi for deg.

 

Kandima Maldives
Velkommen til Kandima Maldivene. Denne tre kilometer lange øya ligger i den fantastiske Dhaalu-atollen, kun en kort flytur og båttur unna Velana internasjonale lufthavn. Området består av 270 stilige studioer og villaer, ti fantastiske spisesteder, ett av Maldivenes største basseng og mange spennende aktivitetsmuligheter.
Her kan du prøve spennende vannsporter, ta en runde i det døgnåpne treningssenteret, et slag tennis eller spille fotball
Eller bare slappe av med nydelige spabehandlinger eller nyte solen i de frodige tropiske omgivelsene.
Enten du søker et romantisk tilfluktssted, en spennende ferie med venner og familie, eller en singlereise, vil opplevelsen garantert bli uforglemmelig!

Pris: Fra 25 500,- per person
Prisen inkluderer: Fly t/r Oslo, syv netter på Kandima Maldives studio og frokost

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Constance Moofushi
Det eksklusive 5-stjerners Constance Moofushi Maldives resort ligger på sin egen bortgjemte øy og er en perfekt kombinasjon av luksus og enkelhet.
Her har du alt inkludert – fra førsteklasses drinker, utsøkt mat til luksuriøs innkvartering.
Constance Moofushi ligger på den magiske South Ari atollen og er omgitt av tre store laguner og en korallhage. Øya regnes som ett av de beste dykke- og snorklestedene i verden. Her finner du rokker, lionfish og snappere. Stedet er også en del av migrasjonsruten for djevelrokker, hvalhaier og delfiner.
Du kan selvsagt også kose deg under den tropiske solen ved evighetsbassenget eller nyte en deilig spabehandling. Kos deg med de fineste vinene på restauranten med sandgulv eller nyt fersk sjømat på à la carte «Beach Grill».

Pris: Fra 57 500,- per person
Prisen inkluderer: Fly t/r Oslo, syv netter på Constance Moofushi All Inclusive – villa (sand) studio inkludert frokost

Ta med den du er glad i på en luksusreise til Maldivene

Kontakt Nordmannsreiser – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Q714336/35/25/34


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,