booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Luksusreise til Mauritius

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Luksusreise til Mauritius – den fine, grønne øya. Her finnes det mye å gjøre for alle. Golfere, de som liker å gå turer, strandnytere, snorklere,dykkere…

Mauritius ligger i det indiske hav og og er en spennende øy. Øya bærer preg av å være en god sammenblanding av mange ulike kulturer, både når det gjelder språk, mat og bebyggelse.
Både de franske kolonistene, kinesere, indere og afrikanere har satt sitt preg på Mauritius.

Nyt herlige late dager på din resort, eller ta en tur til hovedstaden Port Louis for litt shopping på senteret Caudan Waterfront.

Dykking og snorkling er også en populær aktivitet på øya, som er omkranset av korallrev. Besøk gjerne Blue Bay Marine Park med sine vakre koraller og yrende undervannsliv.
Ta en tur til en sukkerrørsplantasje og smak på lokal rom.
Ta en slag golf på en av de flotte golfbanene.
Bli med på havfiske, kanskje du får en barracuda på kroken.


LUX*Grande Gaube
LUX*Grande Gaube en et flott luksusresort som ligger nydelig til på en bortgjemt halvøy omkranset av et herlig tropisk grøntområde. Feriestedet er kjent for sitt fokus på velvære og sine kulinariske perler, som inkluderer en fabelaktig peruansk restaurant, en tyrkisk restaurant over vann og til og med et romtrehus.
Villaene har et utsøkt design og en privat butler. Nyt egen privat strand med fantastisk utsikt over den turkise Grand Gaube-lagunen. The Banyan er et eget område for voksne, med basseng, restauranter og en fin bukt.

Pris: Fra 28 550,- per person
Prisen inkluderer: Fly t/r Oslo, syv netter på LUX*Grande Gaube inkludert frokost

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Constance Prince Maurice
Dette lekre hotellet er designet av den arkitektoniske hjernen Jean Marc Eynaud og designeren David Edwards, stil og arkitektonisk design skaper den perfekte opplevelsen på Mauritius.
Det 5* resortet har en idyllisk beliggenhet midt i frodige tropiske grøntområder på et privat og uberørt område langs den nordøstlige kysten av Mauritius. Feriestedets tropiske hager består av sjelden og frodig vegetasjon, og den rolige turkise lagunen med sine hvite strander er lekkert omkranset av det grønne. Dette er det perfekte stedet for noen magiske Mauritius-ferier!
Det vakre undervannslandskapet rundt Constance Prince Maurice har en mengde unike arter som du kan beundre mens du dykker og snorkler.
Her er det tre restauranter hvor du kan nyte internasjonal, lokal og asiatisk gourmetmat. I tillegg finner du Mauritius’ eneste flytende sjømatrestaurant, som ligger blant feriestedets naturlige fiskereservat. Og Indiahavets største vinkjeller, som inkluderer mer enn 25 000 eksklusivt utvalgte vinflasker. Er du golfer, kan du nyte Constance Belle Mare Plages golfbaner «Legend» og «Links», som ligger omtrent 5 minutters kjøring fra Constance Prince Maurice

Pris: Fra 73 200,- per person
Prisen inkluderer: Fly t/r Oslo, netter på Constance Prince Maurice, villa (on stilts/over water), inkludert halvpensjon

Ta med den du er glad i på en luksusreise til Mauritius

Kontakt Nordmannsreiser – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Q714336/35/25/34


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,