GO UP

Luksusweekend i Dubai

Har du et spørsmål om denne turen?

Ta en luksusweekend i Dubai! Eller kanskje som en startpakke til din ferie i Asia?
I de luksuriøse Emiratene venter unike severdigheter, shopping i verdensklasse og vakre, kritthvite sandstrender.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Jumeirah Zabeel Saray Hotell er et luksuriøst strandhotell som ligger på Jumeirah Beach i Dubai. Det er to – tre minutter å gå til den flotte stranden. På hotellet kan du nyte elegant design, flotte fasiliteter og service, som går hånd i hånd med den fantastiske beliggenheten på stranden og de vakre omgivelsene. Persiabukta har klart vann og lokker med en rekke strandaktiviteter. Prøv også det lekre spa-anlegget og den private kinoen. Det ottomanske spaet har 43 behandlingsrom, et innendørsbasseng og et tyrkisk bad.

Hotellet har også en privat strand med luksuriøse solsenger og parasoller, samt en snackbar på stranden med drikke og småretter. Det finnes et stort evighetsbasseng, ett barnebasseng og to boblebad, og en strandrestaurant der du kan nyte det herlige klimaet som Dubai tilbyr året rundt. Området har hele åtte restauranter og tre barer å velge mellom, hvor du kan nyte forskjellige retter, lokal mat, cocktailer og sofistikert underholdning.

 

 USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Og byen Dubai har mye å tilby i form av attraksjoner, restauranter og museer.
Her finner du alt fra den gamle bydelen og soukene til de mest fantastiske byggverk i verden. Besøk gjerne marinaen, hvor du kan vandre langs vannkanten og sette deg ned på noen av de små restaurantene.

Tips: Dra på ørkensafari med 4WD og avslutt med middag i solnedgangen ved en beduinleir med grillede spesialiteter, magedansopptreden med mer.

Ønsker du oppgradering på flyet eller forlenge oppholdet? Vi skreddersyr etter dine ønsker.

Prøv en luksusweekend i Dubai

Kontakt Nordmanns-Reiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,