booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Motorsykkeltur til Røros og Trondheim med glamping

Vi skreddersyr din cruiseferie!

I denne pakken har vi inkludert to overnattinger i eventyrbyen Røros, to overnattinger i flotte Trondheim og en natt på glamping ved Valdresflya.

Ta en fantastisk motorsykkeltur til Røros og Trondheim.

Vel fremme i Røros har vi reservert rom på flotte Røros hotell. I samarbeid med HUB-riding har vi lagt opp dagsutflukter til nøye utvalgte steder gjennom lokale MC-folk og hotellets stab. Mange av severdighetene er skjulte perler og opplevelser som kun kan oppleves gjennom HUB-riding. Hotellet har også kontakt med tekniske miljøer som kan hjelpe dersom det oppstår problemer med sykkelen.

Du sjekker inn på Røros Hotell, som ligger sentralt i den flotte byen. Det er kort vei inn til den unike trehusbebyggelsen med spennende små vannhull og spisesteder. Ta også en tur innom kirken Bergstaden Ziir – en flott opplevelse.
Røros er en av de få gruvebyene i verden som er oppført på UNESCOS verdensarvliste og en av Europas eldste trehusbyer. Allerede i 1644 ble det funnet kobbermalm i Rørosfjellene. Det som er veldig spesielt med Røros er at folk bor og arbeider i de gamle og velbevarte trehusene.

Om kvelden serveres en deilig treretters middag – kokkens utvalgte.

nordmannsreiser, norden, norge, Motorsykkeltur til Røros og Trondheim

©HUBriding

Etter en god natts søvn og en deilig frokost venter en spennende mc-tur. Du kjører på egen hånd, men får full rutebeskrivelse og kan laste ned kart. Ta med mat og drikke for en hel dag.

Vi tilbyr to alternativ denne dagen:

Tronfjell
Ruten som er lagt opp er ca 25 mil, og vil gi deg fantastiske naturopplevelser og kjøreopplevelser. Turen går på grusvei, asfalt og terrengkjøring. Faktisk kjører du på Norges nest høyeste kjørbare vei på grus. Ved Bjøreggene går veien over i et stiparti på ca. 2 km. Dersom dere hjelpes ad, er dette en super opplevelse!
Dersom du ikke  vil ta stien, så finnes det en annen rute, som også er veldig fin.
Turen er egnet for adventure-sykler, og ikke fullt så egnet for for eksempel Harley – dersom du ikke liker å kjøre grusveier med din sykkel. Fullstendig beskrivelse og kart får du selvsagt.

Foto og copyright: Kyrre Hagen Motorsykkeltur til Røros og Trondheim, nordmannsreiser, norden, norge

©Foto og copyright: Kyrre Hagen

Hessdalen
Hessdalen er en fantastisk rute. Her kjører du ca 16 mil på stort sett grusveier.
Ferden går forbi Glåmos og Kongens gruve og gjennom særdeles vakker natur. I tillegg får du se Johan Falkbergets hjemgård. I Johan Falkbergets rike finner du noen av landets kanskje herligste grus og fjellveier.  En fantastisk tur som byr på enestående kjøreforhold og naturopplevelser.
nordmannsreiser, norden, norgeEtter en lang dagstur, passer det bra med et par timer i det lekre spaet. Sett deg i det utendørs boblebadet og se mot den berømte trehusbebyggelsen. Her kan du også teste ut et svømmebasseng på 27 meter, boblebad, utendørsbasseng, badstue og jacuzzi. Badet er bygget i rene naturmaterialer som sten, glass og betong. Kvelden avrundes med en herlig treretters middag.nordmannsreiser, norden, norge, Motorsykkeltur til Røros og TrondheimDag tre – etter to opplevelsesrike dager på Røros, går turen videre til Trondheim.
Vi anbefaler ruten langs Gaula. Fantastisk flott elv og mange fine svinger på veien. Turen er på ca 15 mil.
Ta gjerne med lunsj og nyt den underveis. Vel fremme i Trondheim, har vi reservert rom på et sentralt beliggende hotell for to netter.
Det er et parkeringshus rett ved hotellet, som du kan parkere sykkelen i.
I Trondheim er det en mengde spennende utesteder og restauranter, så vi inkluderer ikke middager her. Ta en tur på kvelden til Solsiden og nyt en god middag. Eller utforsk alle spennende utvalg rundt torget.

Dag fire vil vi anbefale litt kulturelle opplevelser. Trondheim er en spennende by å utforske. Besøk Nidarosdomen og det nærliggende museet, vandre over Den Gamle Bybro, gå opp til Kristiansten festning.
Vil du utfordre deg litt – ta sykkelen til Munkstigen Via Ferrata. (Ca 1 times kjøring) Munkstigen er hele 950 meter lang og turen tar i gjennomsnitt ca 3-5 timer. nordmannsreiser, norden, norge, Motorsykkeltur til Røros og TrondheimEtter dagens kulturelle eller sportslige utfordringer, så smaker det sikkert bra med en matbit.
Avslutt kvelden på for eksempel Moskus – en trivelig bar med live musikk (Covid19-forbehold).

Etter en god natts søvn og en velsmakende frokost, så er det på tide å reise videre. Nå venter en natt i luksustelt.
Kjør mot Hjerkinn og Dombås. Stopp gjerne underveis og speid etter moskus. Når du kommer ned til det irrgrønne Vågåvatnet, så kan du velge om du vil ta en tur bortom Lom og det verdenskjente bakeriet, før du kjører opp mot Valdresflya og glampingen.
Teltene ligger vakkert til på snaufjellet, ved et idyllisk vann. Du kan faktisk gå kjærlighetsstien rundt vannet.

Ved ankomst har vi inkludert en velkomstpakke – bestående av Prosecco, lokalt øl fra Lomb bryggeri, hvit/rød vin og diverse tilbehør som jordbær, sjokolade, nøtter. Kos dere på trammen ved det fine teltet med noe godt i glasset.
Om kvelden serveres en spekemattallerken i det fine bagstehuset. Etter måltidet kan du sette deg i fluktstoler ved elven eller ved en av bålpannene på området.

Grov Camping Valdresflye

Fotograf: Kristoffer Mæle Thuestad

En lekker frokost serveres til teltet etter en god natts søvn.

Grov Camping Valdresflye

Fotograf: Kristoffer Mæle Thuestad

Deretter fortsetter turen over fantastisk vakre Valdresflya. Du får med deg morgensolen og et nydelig lys. Stopp flere ganger underveis og bare nyt. En kakao og en matbit på noen av de små serveringsstedene langs veien er ikke å forakte. Mange av de er gamle bygdetun hvor du kan beundre gamle redskap, gamle hus og mye mer.
(Ca 26 mil til Oslo via Beito, Fagernes)

Vil du fortsette til Vestlandet fra Trondheim, så kan vi hjelpe deg med både hotell og mc-ruter også der i samarbeid med HUB-riding.

nordmannsreiser, norden, norge

Bli med på motorsykkeltur til Røros og Trondheim med glamping – en fantastisk opplevelse!

Kontakt Nordmanns-Reiser

Priser og betingelser:

Pris på forespørsel


Vår ref: 702352


Vi inkluderer:
To netter på Røros inkludert frokost
To treretters middager på Røros
MC-ruter
Inngang spa på Røros
To netter i Trondheim inkludert frokost
En natt på glamping med lekker frokost
Velkomstpakke med drikke og snacks
Spekemattallerken


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,