GO UP

Motorsykkeltur til Vrådal og Dalen i Telemark

Har du et spørsmål om denne turen?

Vil du oppleve noen av de beste mc-veiene og historiske hotell – ta en motorsykkeltur til Vrådal og Dalen i Telemark.

I denne pakken inkluderer vi tre netter på lekre Straand Hotel Vrådal og to netter på Dalen Hotel.
I tillegg til nydelig mat, godt samvær, fantastiske kjøreruter og den gode mc-følelsen.

Vrådal ligger meget gunstig til, uansett hvor du kommer fra. Østlandet, Vestlandet, Midt-Norge… Og her kan du få de fineste kjøreopplevelser, med sving-garanti.

©HUBriding, nordmannsreiser, norden, norge

Det som er unikt for Straand Hotel i forhold til oss motorsyklister, er at alt blir lagt til rette.
Du kan vaske over sykkelen om den har blitt møkkete og det er også muligheter for å tørke og vaske tøy om det er behov for det. I tillegg blir du mottatt av eierfamilien med kaffe ved ankomst.
Den MC-glade familien har også god kontakt med lokale verksteder, dersom uhellet skulle være ute og noe ryker på sykkelen.

nordmannsreiser, norden, norge

©HUBriding

Straand Hotel har historie tilbake til 1800-tallet, hvor det fungerte som skysstasjon. Her opplever du nostalgien i de fine tømmerveggene.

Bo på dette fine hotellet og benytt deg av restauranten og fasilitetene, samtidig som du har nye kjøreopplevelser hver dag – uten å måtte drasse med deg alt utstyr. Svinger, flott terreng, grus, asfalt, natur før du returnerer til den sjarmerende takterrassen for ta noe godt å drikke og slå av en prat med andre hyggelige bikere.

Etter ankomst og mottagelses-kaffe, sjekker du inn og pakker av sykkelen for noen fine dager på hotellet.
Dagen avrundes med en god middag i restauranten, og kanskje en prat med likesinnede på terrassen etterpå.

Dag to – etter en god frokost – venter en lang, men spennende dag på sykkelen.

(Ønsker du guide på disse turene – så tilbys det gjennom BikerDudes mot tillegg.)

Motorsykkeltur til Vrådal og Dalen i Telemark , nordmannsreiser, norden, norge

©HUBriding

I dag skal du utforske Valle-Sporet Til Lysebotn – en av Norges flotteste dagsturer.  Turen tar hele 10 timer, men det er vel verdt det!  Du kjører fantastiske Suleskard, tar en lunsjpause i Valle og nyter utsikten i Lysebotn. Det blir også en liten tur med kabelferge. Vel tilbake på hotellet, smaker det godt med en dusj og nok en god middag.

nordmannsreiser, norden, norge

Dag tre har vi satt av til en mye kortere og mindre krevende tur – kjøring rundt De Tre Vannene​.
Turen kan fint gjøres før eller etter lunsj, men ta den gjerne som en heldagstur. Det er mye spennende å oppleve underveis.  Her er det natur og svinger som står i forsetet. Bestill gjerne en lunsjpakke fra hotellet og ta lange pauser underveis.
Når du ankommer Treungen anbefales det å ta et tur på det fantastiske motormuseumet «Z». Her er det en unik samling av biler, motorsykler og masse annet. En virkelig bortgjemt perle.

nordmannsreiser, norden, norge

©HUBriding

I Fyresdal sentrum kan du besøke spektakulære Hamaren Aktivitetspark, middelaldertunet Øyskogen og den sjarmerende Folkestabyen.
Dagen i dag avsluttes med en deilig middag og litt skravling.

Dag fire – etter en god frokost, venter en kort, men fin kjøretur til spektakulære Dalen Hotel. Stopp underveis på gamle bygdetun og nyt utsikten. Du treffer garantert flere likesinnede på disse veiene.

nordmannsreiser, norden, norge, dalen hotell

Dalen hotel er et praktfullt bygg. Hotellet har kun 49 rom, alle særegent utformet. Nyt et lite glass portvin som står i en krystallkaraffel på det lille bordet på rommet, mens du skifter og pakker ut.

På ettermiddagen byr vi på en aperitif i en av stuene eller foran peisen. Og er det mulighet for det, så vil en av de ansatte fortelle den spennende historien om hotellet.

En treretters middag inntas deretter i hotellets spisesal. Her kan du nesten ikke se ut gjennom vinduene, da de ble plassert høyt oppe slik at hvermannsen ikke kunne se inn til de prominente gjester når de nøt sitt måltid.
Legg også merke til bordet til Miss Greenfield – den engelske dame, som går igjen på hotellet.

Dag fem innledes med en nydelig frokost i spisesalen. Her kan du også selvsagt ta ett glass sprudlende til frokosten, om du ønsker.
Denne dagen er på egen hånd. Om du vil la sykkelen stå, så anbefaler vi en vandring til den spennende Ruigården. Mange trapper og høydemeter, men vel verdt et besøk. Vi kan ordne med lunsjpakke om det er ønskelig. (tillegg)

Eksklusiv afternoon tea serveres i salongen fra klokken 14. Om du ønsker kan du bestille ett glass bobler til de lekre små rettene.

Gruppetur, nordmannsreiser, norge, cruisereiser, norgesreiser, reiser i norge, Dalen hotell, Telemarkskanalen

Om ettermiddagen anbefaler vi et besøk i den prisbelønte nye saunaen som flyter på Bandaksjøen. Det koster 300,- for to timer (opp til 6 personer) og må forhåndsbestilles.

Om kvelden får du servert en treretters middag i restauranten. Maten er laget med lokale råvarer av høy standard.
Kaffen nytes best i den vakre peisestuen hvor det også bys på klassiske toner fra pianisten. Løft blikket mot glasstaket og tenk på alt dette taket har vært igjennom, uten å bli ødelagt. Og på alt hva en motorsykkeltur til Vrådal og Dalen i Telemark kan inneholde!

nordmannsreiser, norden, norge

©HUBriding

Dag seks etter frokost er tiden kommet for å ta fatt på hjemturen.
(Vi legger gjerne til dager eller gjør reisen kortere om det er ønskelig. Turene på MC er også valgfrie – og det er mange flere ruter å velge mellom)

nordmannsreiser, norden, norge

Bli med på motorsykkeltur til Vrådal og Dalen i Telemark!

Kontakt Nordmanns-Reiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Pris på forespørsel
Vår ref: 702326


Vi inkluderer:
Tre netter i dobbeltrom på Straand Hotel inkludert frokost
Tre middager
MC-ruter og kjøreinfo
To netter på Dalen Hotel inkludert frokost
To middager
Aperitif
Afternoon tea


Lunsjpakke 200,-


Andre foreslåtte MC-ruter

Bandaksli 10 mil
En fantastisk rute for deg som søker noe litt utenfor allfarvei. Turen passer godt til en formiddagstur, med lunsj i Dalen, eller som en rolig ettermiddagstur.


Ravnejuvet 19 mil
En langtur for deg som vil oppleve variasjon i veier, natur og opplevelser.


Mini-Telemark 17 mil
En variert og flott rute som bringer deg rundt i «indrefileten» i Telemark.


Fjellgeita – MULTISTRADA 41 mil
Her har vi en skikkelig fjellgeit av en rute som lett tar hele dagen om du utnytter de anbefalte attraksjonene til det fulle. Med en rekke korketrekkere, hårnålsvinger, raske «sweepere», og alt det andre du drømmer om er denne magiske fjellruta mer krevende enn distansen indikerer. Det er i alt 6449 høydemeter som skal klatres på de totalt 414 km med asfalt.


 


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,