GO UP

Opplev Ålesund – den norske jugendstilbyen

Legg noen overnattinger til Brosundet hotell og opplev Ålesund. Fantastiske Ålesund er en unik norsk by med alle sine Jugendstil/Art Nouveau-hus. Husene ble bygget etter bybrannen i 1904.
ålesund, nordmannsreiser, norden, norge
Her er det mye å se og gjøre og bor du på Brosundet hotell er du midt i smørøyet.  Det unike hotellet danner rammen rundt oppholdet, og etter hyggelig ankomst kan du nyte et glass foran den unike peisen i lobbyen.

Første kveld serveres en fantastisk fem-retters meny på Apotekergata 5.  Nyt en deilig smaksmeny som gir deg smaken av sjø, fjell og hav.

Restauranten ligger i tilknytning til Brosundet hotell. Restauranten byr på utsikt rett mot sundet hvor du sommerstid kan se et yrende båtliv. Restauranten er en av Ålesunds beste restauranter.

nordmannsreiser, norden, norge

I tilbudet har vi også inkludert en times sjøsafari neste dag – en stor opplevelse med avreise like ved.

En spasertur opp til Aksla er heller ikke å forakte – herfra kan du nyte synet av byen, fjellene og øyene i havgapet. De 418 trinnene er verdt turen opp, du kan også gå turveier som er lenger og fine.

I juli og august kan du bli med på Rib-safari, havsafari, båttur inn i flotte Hjørundfjorden eller fisketur. Du kan også bli med på kajakkpadling og besøke Atlanterhavsparken saltvannsakvarium som ligger litt utenfor sentrum.

Få med deg mer av byens historie på Jugendstilsenteret med kunstmuseet KUBE – begge ligger rett ved hotellet.

Brosundet hotell

Hotellet er et landemerke i byen og er i en nydelig jugendstil bygning. Hotellet ligger i vannkanten ved Brosundet og her kan du følge med på småbåttrafikken gjennom Brosundet. Med en gang du kommer inn i resepsjonen, blir du imponert over den praktfulle peisen hvor pipa strekker seg gjennom flere etasjer til taket. Her tas du imot av vennlig personale. Hotellet har et moderne design, men har ivaretatt tradisjon og historie. Her er det en hyggelig restaurant hvor frokost inntas, og en gang i måneden serverer de også Afternoon Tea her.  Arkivet bar finner du også på hotellet, og treningsrom, badstue og avslappingsrom. Det er flere romkategorier og alle rom er delikate og innbydende. Alle 131 rom har kaffemaskin eller vannkoker. I juniorsuiter og suiter er det badekåper og rommet har sofa/sittegruppe. Restauranten Apotekergata 5 ligger i tilknytning til hotellet.

Ta en tur til Vestlandet og opplev Ålesund – den norske jugendstilbyen

Kontakt Nordmanns-Reiser – vi skreddersyr din pakke

 

Priser og betingelser:

Pris på forespørsel


Vår ref: 702296/702268


Vi inkluderer:


  • To netter på Brosundet hotell med frokost
  • Fem-retters smaksmeny på Apotekergata Nr 5 restaurant første kveld
  • En times sjøsafari

 


 


 


Reisemål Reise i Norge

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic