GO UP

Opplev Stavanger med Flor og Fjære

Opplev Stavanger med Flor og Fjære i sommer eller til høsten. Vi har lagt til rette for en pakke på tre dager/to netter med hyggelige opplevelser!

Stavanger er en flott by hvor gammelt og nytt går om hverandre.

nordmannsreiser, norden, norge, Stavanger med Flor og Fjære
Og fra mai til september kan du bli med til Flor & Fjære – et paradis for hageelskere og de som vil nyte en usedvanlig dag på en øy som overrasker.
Dagen starter med båt fra sentrum og du kan nyte utseilingen i Stavangers øyrike. På øya blir du tatt i mot av stedets guider som tar deg på tur gjennom de utrolige hagene. Det er fjellhage, vann med karper, trær, blomster og alle mulige vekster som danner en helt unik hageopplevelse. I tillegg finnes det strand og solstoler – her er det rom for en perfekt dag.

nordmannsreiser, norden, norge, Stavanger med Flor og Fjære

Etter omvisningen serveres det middag – et måltid som presenteres delikat med inspirasjon fra hele verden.
Kjøkkensjef André Mulder har drevet restauranten over 20 år med fokus på lokale råvarer.

Etter maten har du tid til å nyte hagen litt mer før turen med båt går tilbake. Turen kan tas alle dager unntatt søndager.
Kveldene kan du nyte på en av Stavangers mange gode restauranter og utesteder. Spaser i Øvre Holmegata – en fargerik opplevelse og nyt en kaffe eller et glass på en av uterestaurantene.

nordmannsreiser, norden, norge
Er du sugen på turopplevelser står en tur til Prekestolen på ønskelisten for mange. Fra byen går det båtturer inn Lysefjorden og du kan bli med på turen til toppen.
For deg som vil ha hyggelige opplevelser i byen har Stavanger hele fire vann og en tur til alle disse er en hyggelig reise i Stavangers byområder.

Thon Hotel Maritim, som er inkludert i tilbudet, ligger like ved Breiavatnet og byparken hvor du kan starte turen. Kombinerer du Mosvatnet og Breiavatnet får du en fin opplevelse og tur gjennom det gamle forstadsområdet Eiganes med praktfulle hus og hager. Vil du ha en lengre turopplevelse, kan du ta turen rundt Lille og Store Stokkavannet. Ved Store Stokkavannet ligger også Stavanger golfbane, hvor du kan stoppe for en kaffe og is på golfkafeen.

nordmannsreiser, norden, norge

Gamle Stavanger, Straen som området kalles, er Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse. Det er den eldre bebyggelsen i skråningen vest av Vågen med 173 vernede og restaurerte trehus, oppført i slutten av 1700- og i løpet av 1800-tallet. Her kan du bli med på guidet tur eller vandre gatelangs på egen hånd.
Norsk oljemuseum i Stavanger er et «must». Det er viktig for vår nyere historie. Museet har flotte utstillinger og ligger rett ved sjøen. Museet er annerledes og interessant.

Vil du ta en tur til Stavanger med Flor og Fjære i sommer eller til høsten?

Kontakt Nordmanns-Reiser, vi skreddersyr dine Norgesopplevelser

Priser og betingelser:

Priser:
Pr person i dobbeltrom 2 885,-
Pr person i enkeltrom 3 595,-
Vår ref: 702461


Prisen inkluderer:
• To netter hotell Thon Maritim med frokost
• Tur til Flor & Fjære med båt, guiding og middag, ca 5-6 timer totalt. Tillegg kr 100,- på lørdager.


 


Reisemål Reise i Norge

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic