GO UP

Øyhopping i Krabiområdet, Thailand

Har du et spørsmål om denne turen?

Prisestimat 11 netter: Fra 20 250,- per person

Her har vi lagt til rette for en herlig øyhopping i Krabiområdet – området i Thailand kjent for sin kalkstensklipper som stikker rett opp fra havet.
I pakken inkluderer vi flyreise t/r Oslo – Krabi, transport til og fra flyplassen og mellom øyene, overnatting på 4* hoteller.

Du starter på Koh Lanta. Her anbefaler vi fire netter på lekre Long Beach, på Lanta Casuarina Beach Resort. Lanta Casuarina Beach resort ligger på en bortgjemt del av Long Beach i et område med furutrær, tropisk regnskog og hvit strand. Dette er stedet hvor tiden virkelig står stille, en oase av fred og ro – et tropisk paradis. Her kan du ligge ved bassenget og se ut på stranden og solnedgangen. Hotellet har 71 elegant innredede rom og villaer designet i moderne thailandsk stil. Ønsker du å unne deg litt ekstra, kontakt oss for pris på beach front villa.

Koh Lanta har mange fine strender, de fleste store og langgrunne. På øya kan du ta jungelvandringer, en rundtur med tuk tuk, kokkekurs og besøke Lanta Old Town med sine hus på påler. Det er også litt shopping i hovedstaden Saladan. De beste strendene er Long Beach, Klong Dao, Klong Khong og Klong Nin. Besøk også nasjonalparken på øya – men pass på apekattene – de rapper alt det de kommer over.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Så reiser du med båt til fantastiske Koh Mook.
Her bor du på Sivalai Beach Resort som ligger ytterst på en kritthvit strand. Nydelig og fredfullt sted med flotte bungalower. Koh Mook er en bilfri øy med mange spennende små restauranter, massasje og lokale barer.

Deretter reiser du tilbake til Koh Lanta og Lanta Casuarina Beach Resort. Eller du kan velge å forflytte deg til vakre Klong Dao – en av de andre flotte strendende på Koh Lanta.

Vi kan også anbefale øyhopping i Krabiområdet med å kombinere med andre små øyer om du ønsker en lengre ferie. Her får du noen tips:

Koh Kradan er en nydelig liten øy, med flotte strender og en herlig korallrev i vasseavstand fra stranden. Når dagturistene har dratt, kan du nyte et bedre måltid i ro og fred, og med en herlig utsikt mot Koh Mook.

Koh Bulon Lae er ukjent og har ikke noen bilveier. Hit reiser du med speedbåt fra Koh lanta mot Koh Lipe. En fantastisk spennende øy, hvor halve er bebodd av muslimske seagypsies. den andre halvdelen sies å være bebodd av ånder, så dit går ingen fastboende inn. To små resorter som du kan bo på, og strøm kun deler av døgnet. En meget eksotisk opplevelse.

Koh Lipe – en kjent øy blant backpackere. Velg å bo der det skjer på Pattaya Beach eller roligere på Sunset Beach. Det tar kun ca 20 minutter å gå mellom de to strendene på en gågate tvers over øya.

Phi Phi-øyene ligger mellom Krabi og Phuket. Phi Phi Don er den mest kjente av flere øyer. I bargaten Ao Ton Sai er det et yrende natteliv. Og noen av Thailands beste dykkersteder finner du rundt Phi Phi-øyene.

Koh Yao Noi er en ikke så kjent øy i Phang Nga-bukten, med bortgjemte strender og gode muligheter til snorkling. Ta en sykkeltur rundt øya, utforsk tropisk jungel og små fiskelandsbyer. Fantastiske Six Senses Resort kan tilby den mest romantiske overnatting du kan tenke deg.

Koh Racha er to nydelig øyer som få turister vet om. De ligger utenfor Phuket og du kan enkelt ta en båt ut. Koh Racha Yai og Koh Racha Noi har flotte dykke og snorklemuligheter og nydelige strender.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Flyr du via Bangkok, vil vi også anbefale et jungeleventyr!
Prøv fantastiske River Camp og Jungle Rafts. River Kwai Jungle Rafts er flytende hotell på river Kwai, bambusflåter omgitt av tropisk regnskog. Her kan du besøke den nærliggende Monlandsbyen og se når elefantene tar sitt morgenbad. Og når mørket senker seg, tennes oljelampene ombord – her er det nemlig ikke strøm. Fantastisk stemning!

Kombiner med Hintok River Camp, som ligger på elvebredden. Her bor du i flotte og velutstyrte telt på påler, og ser ut over elven Kwai, like ved Hell Fire Pass.  Air-condition eller vifte, kjøleskap, dusj og toalett. Lån sykkel og besøk lokale landsbyer, se flotte Buddhastatuer i jungelen og nyt stillhet og jungellyder. Hin Tok River Camp er en av de mest idylliske steder i Thailand.
Du kan kombinere disse to opplevelsene, tre dager inkludert alle måltider og transport t/r Bangkok.

Vet du at du kan dra ut til Bangkoks grønne øy og sykle? En merkelig opplevelse i en såpass travel by.

Dette var bare noen smakebiter – kontakt oss, så skreddersyr vi din drømmereise!

Les spennende reiseblogger fra Thailand

Vi skreddersyr din øyhopping i Krabiområdet

Kontakt Nordmanns-Reiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Q/714345


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,