GO UP

Øyhopping i Thailand

Har du et spørsmål om denne turen?

Drømmer du om solfylte strender, herlig natur og vakre øyer? Her er et forslag på øyhopping i Thailand!

Ao Nang ligger ca 20 minutter utenfor Krabi by og er det perfekte utgangspunkt for badeferie med sin vakre skjærgård. Hit kommer både badenymfer, klatrere og snorklere.

 

øyhopping i Thailand USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

I området finner du blant annet en av Thailands mest berømte strender, Railay Beach og Chicken Island.
Det er rimelig og enkelt å leie seg en longtailbåt med kaptein for en dagstur, for å utforske en av de nærliggende øyene med krystallklart vann så langt øyet kan se. Med egen båt og kaptein har du full fleksibilitet til å stoppe underveis for snorkling ved et rev eller for å mate fisk.
Rimelig massasje finnes også mange steder i Ao Nang, og en times klassisk thaimassasje koster rundt 80 kroner.
I tillegg er det selvsagt et godt utvalg av restauranter, barer og butikker langs hovedgaten og strandgaten.

Railay Beach i Krabi er helt fantastisk og en av våre favoritter i Thailand.
Railay Beach ligger på en halvøy og du må ta båt for å komme hit. Det er så godt som ingen biler her ute og det er befriende deilig. I dette reiseforslaget har vi lagt inn et hotell som ligger rett på stranden, men her er flere områder å utforske til fots. Du kan gå igjennom jungelen over til vakre Phra Nang Beach hvor du kan utforske grotter rett på stranden, snorkle for å se fine fisker i alle regnbuens farger eller bare rett og slett nyte solen og bade. Mange kommer til Railay for å fjellklatre. Du kan melde deg på klatrekurs eller om du har erfaring fra før så får du leid alt utstyr.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Phi Phi Island med sitt turkisblåe hav, kritthvite strender og frodige dramatiske klipper er Thailands vakreste og mest fotograferte øygruppe. Det er barer og cafeer langs promenaden som strekker seg langs nesten hele vannkanten. Fine badesteder er det også. Det finnes ikke biler på øya, men mange av de fastboende har mopeder. De fleste har vel sett filmen The Beach med Leonardo DiCaprio som er spilt inn på en av øyene her og du kan ta en dagstur ut for å oppleve stranden selv.

Koh Lanta er en herlig øy med tilbakelent stemning og turister kommer hit for det gode liv. Du kan ligge på store puter og spise deilig hotpan eller kyllingretter og drikke fra ferske kokosnøtter mens du speider utover det vakre havet. Se den knallrøde solen gå ned i havet med en kald Singha i hånden. Få deg en massasje med havutsikt på ettermiddagen. Spis god lokal mat på en av de mange restaurantene langs strendene her. Klong Nin beach er en av strendene på øya med den fineste sanden, og her finnes mange hoteller, restauranter og massasjesteder. Det bor mange muslimer på Koh Lanta, så sjansen for å høre bønnerop fra minaretene er stor, de blander seg på sjarmerende vis inn med reggaemusikk og bølgesus. Ønsker du å se mer av livet under vann, anbefaler vi en utflukt til Koh Rok Island. Her er vannet krystallklart, og du kan snorkle rundt i timesvis og se på fargerik fisk.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Tips: På Koh Lanta anbefaler vi å stå opp tidlig en dag for å leie bil eller scooter og kjøre til Viewpoint Restaurant på østsiden av øya for å se på soloppgangen. Stikk innom dagen i forveien og si at du kommer, så får du nummeret til eieren som åpner restauranten og serverer øyas beste americano til vakker soloppgang.

Øyhopping i Thailand – Forslag til pakke:
Fly t/r Oslo
Tre netter på hotell Ayodhaya Beach Resort 4* Ao Nang
Tre netter på hotell Railay Bay Resort and Spa 4* Railay Beach, Krabi
Tre netter på hotell Phi Phi Island Cabana 4* Phi Phi Island
Tre netter på hotell Rawi Warin Resort & Spa 4* Koh Lanta.

Prøv øyhopping i Thailand

Kontakt Nordmanns-Reiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,