booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Romantisk ferie på Svalbard

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Vi gjør oppmerksom på at på grunn av situasjonen i Ukraina, så utgår alle utflukter til Barentsburg og Pyramiden på ubestemt tid.

Nå legger vi til rette for at du kan ta med din kjære på en herlig romantisk ferie på Svalbard.
Koselige Funken Lodge ble i januar kåret til et av Norges mest romantiske hotell. Her har du panoramautsikt over Longyearbyen, de tilbyr deilig mat og god service. Og det er nettopp derfor hotellet er perfekt for en kjærlighetsferie. Atmosfæren på dette boutiquehotellet gjør den arktiske drømmeferien perfekt.

nordmannsreiser, norden, norge

Foto_Agurtxane_Concellon

I denne pakken inkluderer vi selvsagt fly t/r. Dere har to netter på Funken Lodge med frokost og en tre retters kongekrabbemiddag med et glass champagne. På hotellrommet venter en god flaske bobler og lokalprodusert sjokolade.
I tillegg kan dere velge mellom Villmarksaften eller Nordlysaften på Camp Barentz.

Pris på forespørsel

Villmarksaften (mars til september):
Det er magisk å være ute i villmarken på 78 grader nord! Her blir du kjørt innover Adventdalen. Fjellene på hver side ruver over deg som kjemper, kanskje badet i midnattssol? Camp Barentz har en fantastisk beliggenhet ved foten av fjellet Breinosa, og rett under Gruve 7.
Barentz hus er en kopi av hytta som Svalbards oppdager Willem Barentz overvintret i på Novaja Semlja i 1596. Her ute – langt fra byen, kan du virkelig nyte den flotte naturen. Er du heldig, ser du både reinsdyr, ryper og rev på nært hold. Og kanskje en isbjørn! Fremme foran de hyggelige trehyttene møtes dere av kveldens vert. Og nå venter god drikke og deilig, hjemmelaget reinsdyrsodd, bålkaffe og dessert. Et skikkelig Svalbardmåltid!
Etter en deilig middag er det på tide å lære litt mer om kongen av Arktis. Det blir samling rundt bålet, og verten forteller og viser bilder av isbjørnen og familien. Etter foredraget kan dere ta en tur utenfor og ta bilder av det vakre landskapet, før retur til byen.

nordmannsreiser, norden, norge

Nordlysaften (oktober – februar):
Nordlysaften i Camp Barentz er en helt spesiell opplevelse! Langt inne i Adventdalen ligger Camp Barentz. Barentz hus er en kopi av hytta som Svalbards oppdager Willem Barentz overvintret i på Novaja Semlja i 1596. Her ute – langt fra byen, kan du virkelig nyte den flotte naturen. Er du heldig, ser du både reinsdyr, ryper og rev på nært hold. Og kanskje en isbjørn!
Når du svinger inn foran de hyggelige trehyttene blir dere møtt av kveldens vert. Dere vil få servert noe godt å drikke og deilig, hjemmelaget reinsdyrbidos, bålkaffe og dessert. Dette er et skikkelig Svalbardmåltid!
Etter en deilig middag er det på tide å lære litt mer om det grønne sløret på himmelen. Det er samling rundt bålet, og verten forteller og viser bilder om det utrolige fenomenet. Om forholdene ligger til rette avsluttes turen med å oppleve nordlyset med egne øyne på utsiden av hytta.
Når det er polarnatt (fra tidlig november til slutten av januar) kan du se nordlys både natt og dag – en spektakulær opplevelse.

nordmannsreiser, norden, norge

Foto_Halvor_Mykleby

 

Funken Lodge
Dette er en særegen Svalbardopplevelse. Moderne komfort, fantastisk utsikt med beliggenhet på Haugen og en herlig atmosfære. Kryp opp i godstolen foran peisen og kos deg med noen bøker fra biblioteket. Eller nyt en cocktail fra Funken Bar.
Hotellbygningen ble satt opp rett etter krigen. Funken, som det da ble kalt på folkemunne, var bolig for enslige funksjonærer. Her hadde gruveselskapet Store Norske sin representasjonsfløy og stedet var hjertet i det sosiale livet for selskapets kontoransatte. Først på midten av 1980-tallet flyttet den siste funksjonæren ut, og ble erstattet av tilreisende som trengte overnatting. I 1993 kjøpte Hurtigruten Svalbard stedet av Store Norske, og hotellet ble utvidet med ny fløy og restaurant under navnet Spitsbergen Hotell. Hotellet åpnet som Funken Lodge i februar 2018.
Hadde hotellets vegger kunnet snakke ville de fortalt om festligheter fra gruvedriftens glansdager, om champagnesmakinger i det Gamle Nordpolet og interessante samtaler fra de dype stolene i peisestuen. Hotellet har huset alt fra adelige til statsoverhoder, og har beholdt sitt klassiske rykte fra tiden som funksjonærbolig. En nydelig ramme for en romantisk ferie på Svalbard.

nordmannsreiser, norden, norge

Werner Anderson, april 2007. Alle rettigheter.

 

Funktionærmessen Restaurant
Restauranten er inspirert av et internasjonalt kjøkken og bruker kun de beste råvarene.
Her er det også en fantastisk utsikt over byen.
Den flotte vinkjelleren med over 300 typer vin – har et utvalg med over 70 sorter Champagne, kanskje Norges største, og omfatter en rekke produsenter. Der er det også mange riktig sjeldne flasker – blant annet årgangschampagne som ikke finnes andre steder i Norge. Dette er et historisk spisested, som alltid har vært forbundet med kvalitet.

Ta med din kjære på en romantisk ferie på Svalbard

Kontakt Nordmanns-Reiser, vi skreddersyr din opplevelse

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,