GO UP

Romantisk tur til Røros med spa

Det er alltid bra med et romantisk avbrekk i en travel hverdag!

Unn deg og din partner en romantisk tur til Røros med spa og hyggelige middager!
Du sjekker inn på Røros Hotell, som ligger sentralt i den flotte byen.
Her kan du lett spasere inn til den unike trehusbebyggelsen og utforske små spennende spisesteder eller museer. Det er fine keramikkutstillinger og spennende boder hvor du kan handle lokalt håndverk.
Ta også en tur innom kirken Bergstaden Ziir – en flott opplevelse.

nordmannsreiser, norden, norge, røros

Vi inkluderer selvsagt en suite i dette romantiske oppholdet. Suiten er på 36 m2 og har en flott utsikt over Rørosvidda. Alle suitene er unikt innredet med inspirasjon av historien og kulturen på Røros. Her er det separat soverom med Jensen-senger, flatskjerm, flislagt bad med badekar og badekåpe, sittegruppe og balkong.

nordmannsreiser, norden, norge, røros

Inngang til det lekre spaet er inkludert. Sitt i det utendørs boblebadet og se mot den berømte trehusbebyggelsen etter vandringen i byen. Her er det også et svømmebasseng på 27 meter, boblebad, utendørsbasseng, badstue og jacuzzi. Badet er bygget i rene naturmaterialer som sten, glass og betong.

På kvelden kan dere gå ned i den fine restauranten og nyte en herlig tre-retters middag. Kokkens anbefaling basert på sesong og lokale råvarer.

Dag to er til egen disposisjon. Vi anbefaler sparketur eller kanefart om det er vinter. Eller bergstadsvandring med guide.
Du finner også andre aktiviteter under. Kontakt oss for forslag og bestilling.

nordmannsreiser, norden, norge, røros

Terje Rakke – VisitNorway.com

Etter endt aktivitet venter nok en lekker treretters middag på dere i restauranten.

Dag tre startes med en herlig frokost i de hyggelige omgivelsene. Deretter utsjekk og hjemreise mot virkeligheten.
For dette er et fantastisk avbrekk fra hverdagen.

Røros er en fantastisk by. Om sommeren er det et yrende liv i denne gamle gruvebyen. Det er salgsboder og små serveringssteder langs alle gågatene. Og aktivitetene står i kø.

Røros er en av de få gruvebyene i verden som er oppført på UNESCOS verdensarvliste og en av Europas eldste trehusbyer. Allerede i 1644 ble det funnet kobbermalm i Rørosfjellene. Det som er veldig spesielt med Røros er at folk bor og arbeider i de gamle og velbevarte trehusene.

nordmannsreiser, norden, norge, røros

Terje Rakke – VisitNorway.com

Vinteren i Røros er sagnomsust. Her føler du virkelig at du er tilbake mange hundre år i tid. Snøen ligger i de små, trange gatene, og folk på spark og ski kommer susende nedover vintergatene. Du kan bli med på kanefart eller utflukt på Rørosvidda med hundeslede eller Rørosrein.
Drar du ved juletider, kan vi love deg en julestemning du sent vil glemme.

Du kan kjøre egen bil eller enkelt ta toget til Røros stasjon. Det er ca 10 minutter å gå fra stasjonen til hotellet.

Vil du prøve en romantisk tur til Røros med spa?

Kontakt Nordmanns-Reiser

Priser og betingelser:

Pris på forespørsel
Vår ref: 702353


Vi inkluderer:
Overnatting i suite to netter inkludert frokost
Trerettersmiddag dag en og dag to
Inngang spa
Wifi


Andre aktiviteter vi kan tilby:

Kanefart: Oppdag Røros’ sjarmerende gater med hest og slede. En uforglemmelig opplevelse og en unik måte å oppleve den vakre Bergstaden på. Varighet: 1 time


Hundekjøring på Rørosvidda: En tur med hundespann på vakre Rørosvidda oppleves som et eventyr. Veldresserte hunder, førsteklasses utstyr og god sikkerhet gjør turen til en uforglemmelig opplevelse. Varighet: 2-4 timer.


Bergstadvandring: Bli med på en guidet vandring der du får høre mer om historien bak den sjarmerende trebyen Røros, om folket som levde her, og om hvordan byen har utviklet seg gjennom vern og modernisering. Vandringen kan kombineres med omvisning i Røros Kirke – en ikonisk og vakker kirke som er verdt å se. Varighet: 1 time


Middag i Hagakoia hos Rørosrein: I en sjarmerende sør-samisk koie vil du få servert noe av det beste som kan tilbys av råvarer fra Rørosvidda. Vertskapet forteller om tradisjoner og historien til den samiske befolkningen i Rørosregionen. Hagakoia ligger sentralt til på Røros.


Reisemål Reise i Norge

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic