booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP
MED REISELEDER

Safari i Sør-Afrika februar 2025

Vi skreddersyr din cruiseferie!

På denne turen får du se eksotiske dyr og bo på flotte lodger og hotell.

Dato: 28. februar – 9. mars 2025
Pris: Fra 37 600,- per person

Prisen inkluderer:

 • Flyreise tur/retur Oslo
 • Transport Durban flyplass – Elephant Lake
 • Transport mellom Elephant Lake, Thanda Tented Camp og Cape Town
 • Transport City Lodge – Cape Town flyplass
 • Overnatting to netter Elephant Lake
 • Overnatting to netter Thanda Tented Camp
 • Overnatting tre netter City Lodge V&A
 • Måltider i hht program
 • Guidet tur Cape Vidal
 • St Lucia Boat Cruise (morgen)
 • Safariaktiviteter som spesifisert i programmet
 • Parkavgifter
 • Guidet tur av Cape Town + inkludert Table Mountain billetter
 • Guidet tur av Kapphalvøya
 • Service fra Nordmannsreiser før og under oppholdet
 • Reiseleder ved min 14 påmeldte

Velkommen på en fantastisk innholdsrik safari i Sør-Afrika i februar 2025. Guide og reiseleder vil ta deg med på unike game drives og fortelle deg om dyreliv og planteliv i dette området.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Du vil bo på tre ulike steder på safari i Sør-Afrika:

To netter på Elephant Lake Hotel
Elephant Lake Hotel ligger langs St Lucia elven som renner gjennom St Lucia, Kwa Zulu Natal, ved iSimangaliso Wetland Park. Dette området var Sør-Afrikas første UNESCO-verdensarvområde. Hotellet består av 58 rom med a/c, vannkoker og TV. Det er tilgjengelig WIFI i resepsjonen og i restauranten. Hotellet har også et svømmebasseng som ofte får besøk av St. Lucias flodhester. Ved den praktfulle bredden av St. Lucia-elvemunningen kan du se et fantastisk dyreliv på nært hold.

To netter på Thanda Tented Camp
Thanda Tented Camp består av 15 telt bygget i koloni safari–stil, perfekt for deg som søker en autentisk safariopplevelse. Disse teltene er flott innredet med himmelseng, eget bad og terrasse med flott utsikt utover reservatet. Leiren har boma (grillområde) og et restauranttelt hvor du kan nyte kveldene. På de varme sommerdagene er det godt å kjøle seg ned i bassenget. Thanda Tented Camp tar imot barn fra seks år. Safari til fots, mot et tillegg, men med forbehold om tilgjengelighet.

Tre netter på City Lodge V&A
Cape Town er en av de mest populære feriebyene i verden. Noen sier den er verdens vakreste. Få byer ligger så vakkert til som Cape Town. Med flotte Table Mountain i bakgrunnen, grønne Signal Hill og Lions Head i horisonten, og med sitt flotte havneområde i front er det ikke til å undres over at byen også blir kalt Sør-Afrikas moderby. Rundt Cape Town ligger vindistriktene. I nesten 400 år har man laget vin her, og navn som Stellenbosch, Paarl og Franschhoek er kjente for de fleste vinkjennere. Du vil få med deg mye av det som er å oppleve i Cape Town og omegn, med vinsmaking, Kapp Det Gode Håp, Table Mountain, Robben Island og kanskje noen museer eller litt avslapning på en av de vakre strendene.

City Lodge Hotel Victoria & Alfred Waterfront ligger sentralt. Her kan du gå til restauranter og andre fasiliteter.  Alle rom har A/C, TV, safe og vannkoker. Hotellet har svømmebasseng, minigym, restaurant og bar.

Bli med på en fantastisk safari i Sør-Afrika i februar 2025

Har du spørsmål? Kontakt Nordmanns-Reiser

Dag til dag:

Dag 1

Oslo – Durban
Ved ankomst Durban Int flyplass blir du møtt og kjørt til St. Lucia. Turen hit tar ca 3,5 timer.
Ettermiddag til avslapping og fri disposisjon.

St. Lucia er en liten fiskelandsby som ligger midt i iSimangaliso, Sør-Afriaks første UNESCO verdensarv område. St. Lucia er kjent for sitt biologiske mangfold, økosystemer og sin skjønnhet. Her finner du 243 sjeldne og truede arter og 50 endemiske arter innen et begrenset område. Blant parkens attraksjoner er de mest sørlige korallrevene i Afrika, variert flora og fauna, delfiner, knølhvaler, skilpadder, sort og hvitt neshorn, elefanter, bøffel, 250 fiskearter, 526 fuglearter og mer enn 3000 forskjellige plantearter. Det finnes ingen andre steder likt iSimangaliso i verden. Selve navnet iSimangaliso betyr mirakel og her finnes både iSiZulu og Thonga folket.

Overnatting: Elephant Lake Hotel – Frokost

 

Dag 2

Elephant Lake Hotel, St Lucia
Heldagstur: St. Lucia World Heritage tour fra 08h00 –16.30. Vi viser deg hvorfor St. Lucia våtmarksområde er blitt gitt denne internasjonale statusen. Det blir safari gjennom naturreservatet og turen ender i paradiset Cape Vidal. Her er det sandstrender så langt øyet kan se og ypperlige forhold for snorkling og fisking. På veien vil du lære om de fem ulike økosystemene som finnes i parken. Du vil også se et rikt fugle- og dyreliv underveis.
Pikniklunsj på stranden når du kommer til Cape Vidal.
Frokost.

Dag 3

Thanda Tented Camp, Thanda Safari Private Game Reserve
Cruise på innsjøen ved St. Lucia, der du kan se en rekke fuglearter, krokodiller og flodhester. Turen tar ca to timer.
Etter båtturen blir du kjørt videre til safarilodgen. Turen hit tar ca. 1,5 timer.
Thanda private viltreservat. Reservatet har et fantastisk dyreliv med mulighet til å se ”The Big Five”. Thanda har vunnet en rekke priser og det er ingen tvil om at de er blant de beste stedene for safari. Reservatet strekker seg over cirka 14 000 hektar.
Helpensjon – middag, frokost og lunsj

Dag 4

Thanda Tented Camp, Thanda Safari Private Game Reserve Program
En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen, det er da sjansen er størst for å se dyr. Du står opp ca. kl. 05:00 og tar en te eller kaffe og en enkel frokost. Så venter tre – fire timers safari med innlagte pauser. Tilbake til lodgen for en helsebringende brunsj. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så det er smart å holde seg rundt svømmebassenget eller ta en strekk i teltet. Ca. kl. 15:00 møtes alle til High Tea, en snack lunsj, før det igjen blir ettermiddagssafari med drinker i solnedgangen over savannen. Safarien foregår i åpen landrover med egen safariguide og tracker (spor-leser), det er slik du virkelig får føle Afrikas dyreliv. Vi har erfart at tid og sted glemmes når en flokk elefanter blokkerer veien!
Helpensjon – middag, frokost og lunsj

Dag 5

City Lodge Hotel Victoria & Alfred Waterfront, Cape Town
Etter morgensafari og frokost blir du hentet på hotellet og kjørt til flyplassen. Turen hit tar ca 3,5 timer. Du flyr videre til Cape Town.
Ved ankomst Cape Town Int flyplass blir du møtt og kjørt til hotellet. Turen hit tar ca 30 minutter.
Ettermiddag til avslapping og fri disposisjon.
Frokost

Dag 6

City Lodge Hotel Victoria & Alfred Waterfront, Cape Town
Guidet tur av Cape Town: Du blir hentet om morgenen og tatt med på en rundtur i The Mother Cit”. Vi skal føle Cape Towns puls.
Bo-Kaap er et fascinerende multikulturelt område i Cape Town med brosteinsgater og fargerike hus, bebygget fra 1600-tallet til 1800-tallet. Innbyggerne her er til stor del etterkommere av slaver som ble hentet til Cape Town av Hollenderne fra 1500-tallet. Mange ble hentet fra Asia og du kan selv i dag høre spor av Indonesiske ord når gamle folk snakker sammen i Bo-Kaap. Bydelen omtales også som Malay-kvartalet, som følge av at mange innbyggere kom fra nettopp Malaysia og Indonesia. Dette faktum har medvirket til at Bo-Kaap er sterkt muslimsk influert, og du finner blant annet Sør-Afrikas første moské her. Men etter apartheidstyret har Bo-Kaap blitt en virkelig smeltedigel av kulturer og religioner. Hvert år feires Eid med at husene får et friskt malingstrøk, hver familie har sin farge.
Denne turen vil gi deg en god oversikt over byens historisk og kulturelt viktige steder og bygninger.
Turen inkluderer billetter opp til Table Mountain.
OBS: Turen kan variere/vike litt fra beskrivelsen.
Frokost

Dag 7

City Lodge Hotel Victoria & Alfred Waterfront, Cape Town
Tur rundt Kapp-halvøya:
Du blir hentet fra hotellet og begir deg ut på en dag med nydelige naturopplevelser. Først går turen via Chapman’s Peak til Cape Point Nature Reserve. Her ser dere Atlanterhavet og det Indiske hav møtes. Med den kalde Bengula-strømmen på vestkysten og den varme Agulas-strømmen på østkysten, blir Cape Point ofte oppfattet som møtepunkt mellom Atlanterhavet og det Indiske hav. Du kan skimte et skille i havet der det blå Atlanterhavet møter det grønne Indiske hav. Cape Point har to fyr som lyser flere sjømil ut over havet. Det ene står høyt oppe på fjellklippene, mens det andre lenger nede ved sjøen. Dette er det magiske punktet: følelsen av verdens ende og sydpolen neste. Deretter går turen videre til Simon’s Town og de kjente Kapp-pingvinene, verdens eneste landhekkende koloni med pingviner. Pingvinene slo seg ned her i 1982 og på grunn av den rike tilgangen på mat finnes det nå omtrent 3 000 pingviner her ved Afrikas sydligste punkt. Lunsj her før du kjører tilbake mot Cape Town. (Lunsj og inngangsavgifter for egen regning )
Frokost

Dag 8

Hjemreise
Etter frokost og utsjekk blir du hentet på hotellet og kjørt til flyplassen. Turen hit tar ca 30 minutter.
Det er tid for hjemreise. God tur hjemover.
Frokost

Priser og betingelser:

G/6252536


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,