booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Safari i Victoria Falls og Chobe National Park

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Dette er en fantastisk reise. En uforglemmelig safari i Victoria Falls og Chobe National Park venter.

Victoriafallene dannes av Zambezi-elven. De lokale kaller fossen Mosi-oa-Tunya, som betyr røyken som tordner. Victoriafallene er Zambias og Zimbabwes største turistattraksjon. Victoria Falls er også en by med mange spennende aktiviteter: Fra strikkhopp og helikopter-tur til dagstur i Chobe nasjonalpark.

Chobe National Park byr på fantastiske safarimuligheter! Her finnes det over 75 arter av pattedyr og 450 fuglearter i parken. I løpet av oppholdet kan du være med på safari i bil og båtcruise. Cruise langs Chobe-elven sies å være en av de flotteste måtene å se Afrikas ville dyr og natur på. Parken har blant annet over 50 000 elefanter.

 

Safari i Victoria Falls og Chobe National Park USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

I dette reiseforslaget inkluderer vi transport, tre netter i Victoria Falls, Zimbabwe, tre netter i Chobe National Park, måltider som beskrevet, Sunset-cruise på Zambezi, guidet tur av Victoriafallene, safariaktiviteter, parkavgifter.

En typisk dag i viltreservatet starter tidlig om morgenen – det er da sjansen er størst for å se dyr. Dette betyr at du er ute og opplever dyrelivet og det parken har å tilby før andre safaribiler ankommer. Safarien er i åpen landrover med egen safariguide og tracker (spor-leser). Det er slik du virkelig får føle Afrikas dyreliv.

Safari i Victoria Falls og Chobe National Park USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Dag til dag-program Safari i Victoria Falls og Chobe National Park

Dag 1. Ankomst Victoria Falls og transport til hotellet.
Overnatting på Victoria Falls Safari Lodge, en fantastisk lodge. Lodgen ligger kun fire kilometer unna de tordnende fallene og har blitt kåret til Best Safari Lodge i Zimbabwe i 11 år på rad. En ideell base for å delta på ulike aktiviteter ved et av verdens naturlige underverk.

Vi anbefaler middag på Boma Restaurant en av kveldene ved Victoria Falls Safari Lodge. Her får du en skikkelig kulturopplevelse med trommer, dans og sang. I tillegg en smak av hva Afrika har å by på når det gjelder mat. Hva med litt krokodillekjøtt eller en annen afrikansk spesialitet? Bør forhåndsbestilles da dette er veldig populært.

Dag 2. Victoria Falls
Denne morgenen vil du bli hentet fra hotellet og tatt på en tur. Vandringen går gjennom regnskogen sammen med gode guider som vil gi en kort historie av fallene og om flora, fauna, fugle- og viltlivet her. Regnkåper vil være tilgjengelige. Når vannføringen er på det største, styrter det 10 millioner liter i minuttet utfor den 100 meter høye kanten. Det skaper en tåke og regnbue som bare tar pusten fra deg! Deretter tilbringer du ettermiddagen på egen hånd, før du blir hentet for et elvecruise på kvelden på Zambezi-elven (inkluderer drikke og snacks). Zambezi-elven er den fjerde største i Afrika etter Nilen, Zaire og Niger. Kilden ligger i nord-vest av Zambia og flyter ca. 2 800 kilometer ut til elvemunningen i Mosambik og inn i det varme indiske havet. Det er mulig å se flodhester og krokodiller fra båten, og i de tørre månedene kan elefanter og antiloper ses på elvebankene eller svømmende over til noen mindre øyer.

Dag 3. Victoria Falls
Dagen er til egen disposisjon.

 

Safari i Victoria Falls og Chobe National Park USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Forslag til aktiviteter ved Victoria Falls (ikke inkludert):

Helikoptertur over Victoriafallene: Turen blir også kalt englenes flytur! En 12-13 minutters helikoptertur vil ta deg over Victoriafallene og Zambezi-elven. En fantastisk måte å få oversikt over området på og et absolutt «must».
White Water Rafting: For de som vil kjenne adrenalinet bruse enda mer! White Water Rafting på Zambezi-elven nedenfor Victoriafallene. Krever at deltakerne er i god fysisk form.
Kanotur på Zambezi: Antagelig den beste måten å oppleve skjønnheten, stillheten og viltlivet ved Zambezi-elven på
Flying fox: Der elva svinger seg ned Batoka Gorges er en kabel festet fra den ene siden til den andre. Du «flyr» over juvet! En fantastisk følelse og en passende begynneraktivitet.
George swing: Tenk deg svingende i en huske på lekeplassen … så kan du forestille deg en gigantisk huske 95m lang og 120m høyt over Zambezi-elven … og videre 70m fritt fall før du begynner å svinge! Det er hva du får når man «husker» over Victoriafallene!
Zip Line: Opplev adrenalinkick der du kommer opp i en fart på over 100 km/t med Zambezi-elven fossende under deg! Her henger du 425m over juvet, 120 meter over bakken.
Male med elefanter: En unik mulighet til å komme helt tett innpå de majestetiske elefantene. Wild Horizons Elephant Sanctuary og Art of Africa samarbeider om denne unike opplevelsen, som blir bragt til liv gjennom malingsstrøkene dine, der du sitter omringet av elefanter i det afrikanske landskapet.Spør oss gjerne om forslag til eventuelt andre aktiviteter.

Dag 4. Victoria Falls – Chobe National Park, Botswana
Etter frokost reiser du over grensen til Botswana. Du skal på spennende safari og bo ved Ngoma Safari Lodge. Lodgen ligger i det nordlige Botswana, i Chobe nasjonalpark. Det er 55 kilometer til nærmeste by, Kasane, og 135 kilometer fra Victoriafallene. Fra din egen eksklusive suite ser du ned på elven, som er livsnerven til området. Her kan du få glimt av Chobe-elefantene, sebra eller bøffel, avhengig av årstiden.

 

Safari i Victoria Falls og Chobe National Park USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 5. Chobe National Park
Her er det fantastiske safarimuligheter! Det er over 75 arter av pattedyr og 450 fuglearter. For å utnytte dagen fullt ut, tilbyr Ngoma opp til fire safarier per dag:
Fotsafari i Chobe nasjonalpark
Safari i Chobe nasjonalpark
Nattsafari
En hel dag med safari (inkl. cruise over Chobe-elven og piknik). Avreise rett etter frokost og tilbake til lodgen ca kl 18:30.
Andre aktiviteter inkluderer besøk til lokal skole og landsby

Dag 6. Chobe National Park
Følg lodgens program.

Dag 7. Hjemreise
Etter morgensafari og frokost blir du kjørt tilbake til Victoria Falls flyplass. Det er tid for hjemreise.

Ønsker du å forlenge oppholdet? Vi skreddersyr dette for deg!

Prøv en uforglemmelig safari i Victoria Falls og Chobe National Park

Kontakt Nordmanns-Reiser

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,