GO UP

Safari med Basecamp Masai Mara i Kenya

Har du et spørsmål om denne turen?

Vil du ha en helt unik opplevelse? Prøv en safari med Basecamp Masai Mara i Kenya. Vi skreddersyr din opplevelse helt etter dine ønsker.
De fem basecampene i Masai Mara, Kenya kan tilby en opplevelse ingen andre kan tilby. Fra enkelheten og livet tilbake til naturen i Dorobo og Wilderness via Basecamp Masai Mara til moderniteten og komforten til Eagle View og splitter nye Leopard Hill.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Photos by Basecamp Explorer

 

Eagle View ligger i en skråning, med en vidstrakt utsikt som vender ut mot Koiyaki-slettene, et naturlig vannhull for dyrene. Denne leiren er en moderne øko-leir hvor du kan få et innblikk i fremtidens bærekraftig turisme. Det er en fantastisk innovativ arkitektur og minimalistisk design som sklir rett inn i de flotte omgivelsene. Området er et av Afrikas viktigste steder for viltvisning. Her er det et rikelig dyreliv hele året og her finnes også den høyeste tettheten av løver i Afrika.
National Geographic har kåret Eagle View som en av de 25 beste øko-lodger i verden.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Photos by Basecamp Explorer

 

Basecamp Masai Mara er like mye et hjem som det er et reisemål. Her blir du mer enn en besøkende, du blir en del av Masai-samfunnet. Sitt rundt bålet og hør på historiefortelling og se på stjernene. Basecamp Masai Mara ligger langs elven Talek i en tropisk skog, med et mylder av fugler og aper i trærne utenfor teltet ditt.
Masai Mara nasjonalreservat ligger rett over elven, og her finner du den høyeste tettheten av dyreliv i verden, Big 5 og det 7. vidunder i verden – Wildebeest Migration.
Ved siden av Basecamp Masai Mara ligger Enjoolata Awareness Center hvor du kan bli med på utstillinger, filmer, fotoredigering og koselige møter med Masaiene fascinerende kultur og levesett.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser,

Photos by Basecamp Explorer

 

Leopard Hill er en moderne leir midt i den afrikanske villmarken. Her kan du sitte på dekk utenfor teltet ditt, og dyrene er så nærme at det føles som om du kan berøre dem. Leopard Hill er high end og ligger nær en serie vannhull der de ville dyrene kommer for å drikke. Klikk på en knapp i sengen så åpnes telttaket. Bare et myggnett er mellom deg og den enorme afrikanske nattehimmelen. TIME Magazine har kåret Leopard Hill som en av verdens beste steder å overnatte i 2019.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Safari med Basecamp Masai Mara i Kenya

Photos by Basecamp Explorer

Jegerne i Maasai-folket er kjent som Dorobo. Denne typen overnatting er inspirert av vandringene til Dorobo-folket. Nå kan du få den unike muligheten til å delta i flere dager med vandring og mobilcamping sammen med en lokal Masai-guide. Du vil få en helt annerledes kontakt med naturen og dyrelivet på bortgjemte steder i Mara Naboisho Conservancy. Dette er vandring med de sanne ekspertene!

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Photos by Basecamp Explorer

 

Wilderness Camp er en nostalgisk hyllest til safariene som de tidlige oppdagelsesreisende og safaripionerene tok. Uten kunstig luksus og moderne forstyrrelser som gir den perfekte flukten inn i naturen. Her får du optimal ro og fantastiske soloppganger. Wilderness Camp er hvordan safari var ment å være. Langt inne i Saddle Valley er det bare deg, Masaiene, dyrelivet og stjernene. Fra Wilderness kan du være med på unike vandringssafarier. Disse kan skreddersys etter dine preferanser, alt fra korte turer til flere dager i bushen.

Amerikaspesialisten setter sammen safarien slik du ønsker – enten om du velger å kombinere campene eller om du vil være på kun en av de.

Vil du oppleve mer?

Hva med å kombinere safarien med en bade- og opplevelsesferie på Seychellene eller Zanzibar?
Det ordner vi.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Safari med Basecamp Masai Mara i Kenya

Photos by Basecamp Explorer

 

Svein Wilhelmsen grunnla Basecamp Explorer i 1998 etter et livsendrende møte med en gammel Maasai-sjef ved navn Ole Taek. Han ville stifte et selskap som bryr seg, som etterlater seg et positivt fotavtrykk og som har en positiv innvirkning på menneskene det jobbet med. Herunder prosjekter som skogplanting, avfallshåndtering, styrke kvinner og ungdommer og sikre land for dyrelivet å blomstre. Basecamp har vunnet flere priser for sitt fokus på økoturisme.
Se også Basecamp Spitsbergen – en unik opplevelse på Svalbard

Vil du dra på safari med Basecamp Masai Mara i Kenya?

Nordmanns-Reiser skreddersyr – kontakt oss

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Pris fra ca 2 500,- per telt (2-5 personer)/natt
Avhengig av valgt camp og periode. Aktiviteter kommer i tillegg.


Safari i Masai Mara kan gjøres hele året. Høydepunktet er imidlertid fra sent i juni til september. Da foregår migrasjonen – når gnu og sebra vandrer fra Serengeti i sør til Masai Mara i nord.


Ta med komfortable safariklær – unngå hvitt på grunn av støv. Varm genser eller fleece om kvelden, vind- og vanntett jakke, solide turstøvler for vandringssafari, komfortabelt fottøy til game drives, kikkert, solkrem, solhatt og solbriller, en god bok, kamera og ekstra batteri, lommelykt, myggmiddel. Pakk i en solid myk bag.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,