GO UP

Safari til Eagle View og Leopard Hill i Masai Mara

Har du et spørsmål om denne turen?

Bli med på en unik fem dagers safari til Eagle View og Leopard Hill i Masai Mara.
Mara Naboisho Conservancy består av over 50 000 mål nordøst for Masai Mara nasjonalreservat.
Her er du garantert en eksklusiv safariopplevelse og et fantastisk dyreliv. I tillegg får du et godt innblikk i masaienes hverdag.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Safari til Eagle View og Leopard Hill i Masai Mara

 

Fem dagers safari til Eagle View og Leopard Hill i Masai Mara

Vi ordner selvsagt flybilletter fra valgt flypass i Norge, og eventuell overnatting i Nairobi om du ankommer sent.
Du kan også velge en kortere eller lengre safaritur. Hør med oss.

Dag 1
Ankomst Nairobi. Sjåførguiden kjører deg til Wilson lufthavn for flyturen til Masai Mara. Ved ankomst til Masai Mara vil du bli møtt av en Masai-guide som tar deg med til Eagle View i Mara Naboisho. Mara Naboisho er et naturvernområde som grenser til Masai Mara nasjonalreservat. De tilsynelatende endeløse slettene til Mara Naboisho er overstrødd med gnu, sebraer og mye annet dyreliv. Du ankommer Eagle View i tide til lunsj. Deretter kan du rigge deg til i teltet. Kvelden avsluttes med en sen game drive.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Photos by Basecamp Explorer

 

Dag 2
Denne dagen kan du være med på ulike safariaktiviteter. Dagen starter med en tidlig morgenkjøring – mange dyrearter er mest aktive på den iden. Deretter er du tilbake i leiren for en god frokost. Resten av morgenen er på egenhånd. Nyt naturen og den fantastiske utsikten fra tredekkene. Du kan også ta en titt på noen av safaribøkene som finnes der. Etter lunsj kan du igjen bli med på en safari og prøve å se arter du ennå ikke har sett. I skumringen får du også se noen av de fascinerende nattlige skapningene. Tilbake i leiren blir det middag og historiefortelling.

Dag 3
Denne morgenen starter også med en morgensafari. Denne vandringssafarien sammen med de sanne safarispesialistene, Masaiene, vil vise deg de minste detaljene i naturens vakre landskap.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Photos by Basecamp Explorer

 

Nå får du oppleve hvordan Masai-folket lever midt i bushen med ville dyr beitende på slettene og løver som brøler rett utenfor hjemmet deres. Lær om deres kultur og skikker. På ettermiddagen besøker du samfunnsprosjektet til Basecamp – Koiyaki Guiding School hvor unge Masaier lærer om bevaring av natur og dyr.
Senere på dagen går ferden videre til blir du overført til Leopard Hill med en game drive underveis. Ved ankomst rekker du akkurat middag i det stilige spiseteltet med inspirerende utsikt over savannen og det mystiske doble fikentreet. Dagens avslutning er perfekt. Ligg på sengen i teltet ditt og se rett opp i stjernehimmelen. Taket kan trekkes tilbake så du får et fantastisk syn.

 

Safari til Eagle View og Leopard Hill USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 4
Denne morgenen kan du være med på en rekke valgfrie safariaktiviteter, inkludert en tidlig yoga, en morgen-game drive eller vandringssafari. Siden leiren ligger i et bevaringsområde, er antall camper og kjøretøy strengt begrenset. Du får derfor en eksklusiv safariopplevelse.

Etter en eventyrlig dag på savannen kan du nyte en avslappende massasje på din private teltterrasse. Kombiner den beste safariopplevelsen med litt luksus (mot en ekstra kostnad i resepsjon).

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Photos by Basecamp Explorer

Dag 5
Få mest mulig ut av den siste dagen din ved å delta i enten på en morgen-game drive eller en guidet vandringssafari før frokost. Etter frokost kan du ta en avslappet pause mens du pakker dine personlige eiendeler. Deretter er det avskjed med din Masai-guide, før du kjører mot flystripen. Underveis blir det den siste game driven – så hold kameraet klart. Du vet aldri når løveungene kan dukke opp! Flyet går på ettermiddagen, tidsnok til å rekke den internasjonale flyvningen.

Eller vil du oppleve mer?

Hva med å kombinere safarien med en bade- og opplevelsesferie på Seychellene eller Zanzibar?
Det ordner vi.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserBasecamp Masai Mara – overnattingssted med vakre omgivelser og unike dyreopplevelser.

Basecamp Masai Mara er «Gold Eco Rated» – og tar vare på både lokalbefolkning og dyrelivet. Campen ligger langs elvebredden til Talek River, og bare en liten tur over hengebroen så er du inne i parken.

Basecamp Explorer har plantet over 75 000 trær rundt i området, noe som gjør at fuglelivet har tatt seg opp, og det er mer enn 220 fuglearter her.

Svein Wilhelmsen grunnla Basecamp Explorer i 1998 etter et livsendrende møte med en gammel Maasai-sjef ved navn Ole Taek. Han ville stifte et selskap som bryr seg, som etterlater seg et positivt fotavtrykk og som har en positiv innvirkning på menneskene det jobbet med. Herunder prosjekter som skogplanting, avfallshåndtering, styrke kvinner og ungdommer og sikre land for dyrelivet å blomstre. Basecamp har vunnet flere priser for sitt fokus på økoturisme.

 

safari i Masai Mara USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Photos by Basecamp Explorer

Se også Basecamp Spitsbergen – en unik opplevelse på Svalbard

Vil du dra på safari til Eagle View og Leopard Hill i Masai Mara?

Nordmanns-Reiser skreddersyr – kontakt oss

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Pris er avhengig av sesong.
Safari i Masai Mara kan gjøres hele året. Høydepunktet er imidlertid fra sent i juni til september. Da foregår migrasjonen – når gnu og sebra vandrer fra Serengeti i sør til Masai Mara i nord.


Inkludert i pakken:
Fly t/r Oslo (andre flyplasser på forespørsel)
Overnatting og aktiviteter i henhold til programmet
Alle måltider
Innenlandsfly t/r Nairobi til Mara – alle skatter inkludert
Flyplasstransport i Nairobi
Transport i Mara
Ubegrenset game drives på Eagle View og Leopard Hill
Ubegrenset vandringssafari på Eagle View og Leopard Hill
Valgfri piknik frokost og lunsj
Soloppgang / solnedgang yoga
Te- og kaffeservering i eget telt om ønskelig
Privat bespisning på plattformen, avhengig av tilgjengelighet
Valgfritt besøk til samfunnsprosjektene
Gratis Wi-Fi på Eagle View og Leopard Hill
Mara Naboisho Conservancy-avgifter
AMREF Flying Doctor Cover


Tilleggskostnader
Internasjonal flyreise, eventuelt visum, drinker, oppgraderte bushmåltider, ballongsafari, klesvask, enkeltromstillegg, telefonsamtaler, tips, andre uforutsette utgifter


Ta med komfortable safariklær – unngå hvitt på grunn av støv. Varm genser eller fleece om kvelden, vind- og vanntett jakke, solide turstøvler for vandringssafari, komfortabelt fottøy til game drives, kikkert, solkrem, solhatt og solbriller, en god bok, kamera og ekstra batteri, lommelykt, myggmiddel. Pakk i en solid myk bag.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,