booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Solferie på Bali, Indonesia

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Hva med en solferie på Bali, Indonesia neste gang? Her kan du ha noen deilige dager på stranden.
Seminyak ligger på en ti kilometer lang strand. Her kommer bølgene inn fra Det indiske havet og gir ideelle forhold for surfere. Er du glad i å snorkle, så finner du fine korallrev langs kysten utenfor den nordlige delen. På strendene rundt Singaraja ligger korallrevet 50-100 meter utenfor strandlinjen.

 

Solferie på Bali USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Hovedattraksjonen på Bali er de mange landsbyene, kulturen og religionen. Vi anbefaler at du setter av tid til å utforske den fine øya.

Bali er unik, Bali er uten sidestykke. Det er ikke noe annet sted som Bali i denne verden. En magisk blanding av kultur, mennesker, natur, aktiviteter, vær, kulinariske herligheter, natteliv og vakker innkvartering. Bali er vurdert som et av de beste reisemålene i verden av flere reisemagasiner hvert år – av svært gode grunner. Uansett alder, bakgrunn, budsjett eller interesse, er det noe for alle å utforske og oppdage.

Bali har et utrolig utvalg av nesten alt enhver reisende ønsker å utforske eller oppleve. Her får du mye for pengene. Hvis du vil legge masseturismen bak deg, er alt du trenger en kort kjøretur og du kommer inn i et Bali som nesten ikke har endret seg på flere tiår. Det er utallige områder og steder som er helt avsidesliggende, stille og nesten uberørt, med storslått natur.

 

Solferie på Bali USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Tips:
Dra til vakre Ubud, hvor rismarkene ligger i trappetrinn nedover fjellene. Ubud er et kulturelt senter på Bali med to kunstmuseer, håndverks butikker og mange danseoppvisninger.

I dette reiseforslaget har vi inkludert:
Fly t/r Oslo
12 netter på 4* hotell på Seminyak

Vi skreddersyr din solferie på Bali

Kontakt Nordmanns-Reiser

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,