GO UP

Sommerferie på Svalbard

Har du et spørsmål om denne turen?

 

Hva med en eksotisk sommerferie på Svalbard i år?
Du bor på verdens nordligste fullservice hotell, Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen. Her kan du nyte frokosten din mens du skuer utover vakre Hiorthfjellet. I Longyearbyen er det ikke lange avstander og du finner en rekke hyggelige restauranter, fra enkle til gourmet, og hyggelige utesteder. Et vell av butikker som tilbyr sportsklær. En attraksjon for nordmenn er å gå og handle vin på butikken for en billig penge – her er det taxfritt.

Det er mye å se i byen. Svalbard museum er et must og ligger like ved hotellet. Samtidig er det viktig å få med seg naturopplevelsene, og vi anbefaler alle en tur med rib på Isfjorden, fottur med guide i fjellene eller hundekjøring som er fantastisk for små og store.

Norge, nordmannsreiser, norden
Denne pakken inkluderer hybriddrevet hurtigbåt til isbreer og i fjordene . MS Bard er moderne i utseende og design. Noe av det fineste er en miljøvennlig båtreise hvor du kan høre den arktiske stillheten.

Vi gjør oppmerksom på at på grunn av situasjonen i Ukraina, så utgår alle utflukter til Barentsburg og Pyramiden på ubestemt tid..

Cruise til russiske Barentsburg ligger på andre siden av Tempelfjellet som ruver over Longyearbyen. Enkleste måte å komme dit er med båt inn Grønfjorden. De gamle skurene ved kaia i Barentsburg vitner om tidligere tiders storhet, men her er det fortsatt gruvedrift og en godt ivaretatt kultur. Det er sykehus, skole, kirke og kultur- og idrettsbygg. Et gammelt postkontor hvor du kan få tak i souvenirer og lokal bar finner du også. Turismen er etter hvert en av de viktigste inntektskildene i byen.  I dag er det 450 innbyggere som bor her, og det er Svalbards nest største bosetning.

Vil du ble mer kjent med den russiske historien på Svalbard, kan du også bli med til Pyramiden som ligger i Billefjorden – en god båttur med hybridskipet Brim som også tar deg inn mot Nordenskïoldbreen. Dette ordner vi.

Se også forslag på andre aktiviteter under.

nordmannsreiser, norden, norge
Radisson Blu Polar Hotel SPITSBERGEN

Verdens nordligste fullservice hotell venter deg. Nyoppusset, og med flotte fasiliteter. Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen ligger sentralt i Longyearbyen, mellom det prisvinnende museet, Svalbard Museum, og byens øvrige fasiliteter og butikker. Hotellets lekre restaurant tilbyr deilige retter med et arktisk-asiatisk fusionkjøkken, med panoramavinduer som inviterer deg til å nyte utsikten mens du spiser. Barentz Gastropub ligger også i tilknytning til hotellet, og kombinerer en god, avslappet stemning med lettere retter og et rikelig utvalg av lokale og importerte drikkevarer. Du kan også benytte hotellets terrasse, og følge med kveldssolen mens du nyter noe godt i glasset. Hotellets spa byr på avslapping og utendørs boblebad.

Vil du ta med familie og venner og ta en sommerferie på Svalbard?

Kontakt Nordmanns-Reiser – vi skreddersyr

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Pris på forespørsel


Vi inkluderer:


  • Flyreise t/r
  • Tre netter i dobbeltrom på Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen
  • Frokost hver dag
  • Hybriddrevet hurtigbåt
  • En tre-retters middag på restaurant Nansen

Vår ref: 702587


AKTIVITETER PÅ SVALBARD
SOMMERAKTIVITETER
Båttur med hybrid drevet MS Bard til Pyramiden
Hvor: Turen går til Nordenskïoldbreen og den fraflyttede russiske bosettingen Pyramiden.
Tid: mai – oktober 7 timer Pris 1 950,-


Hundekjøring på jul
Hvor: Adventsdalen
Tid: fra juni – oktober
4 timer Pris: 1 150,-


Elektrisk sykkel sightseeing i sommer
Hvor: Adventsdalen
Tid: Fra mai til september
3 timer Pris: 795,- Aldersgrense 14 år


Fottur til Foxfonna
Er du klar for utsikt som tar pusten fra deg? Fra Breinosa får du fantastisk utsikt over Adventdalen og Isfjorden. En flott tur for deg som er i god form.
Tid: Fra juli til september
6 timer Pris: 990,-


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,