booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Storbyweekend til København – på unike Villa Copenhagen

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Tid: Hele året
Pris på forespørsel
Pris kan variere på avreisedag.
I denne pakken inkluderer vi flyreise, tre netter i superior rom på fantastiske og eksklusive Hotel Villa Copenhagen i København sentrum, aperitif ved ankomst.

Unn deg en storbyweekend til København. Denne pakken gir deg en unik opplevelse i denne flotte byen. Her bor du midt i byen, men allikevel i en oase – med basseng!

Når du ankommer flyplassen, kan du ta toget til sentralstasjonen (ca 15 minutter). Hotellet ligger rett ved siden av.
Alternativt kan vi ordne transport fra flyplassen for deg.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Hotel Villa i København er et helt unikt hotell. Her blandes fortid, nåtid og fremtid sammen i en helt spesiell atmosfære.
Bare det å være på hotellet er en opplevelse i seg selv.
Hotellet ligger i det tidligere sentrale post- og telegrafhuset fra 1912.
Her finer du de lekreste rommene, et oppvarmet utendørs basseng på takterrassen og flotte bar- og restaurantområder. Servicen er upåklagelig.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Besøk Courtyard Bar under det store glasstaket. Her serveres lette måltider, kaffe og selvfølgelig noen av Københavns beste drinker. Du trenger ikke bestille bord på Courtyard Bar – det er åpent for alle.

I det tidligere sorteringsrommet til det gamle Post- og telegrafkontoret ligger restauranten hvor du får servert din deilige frokost. Frokostbuffeen inneholder kortreist mat – Hotell Post har fokus på bærekraftig turisme. Her kan du nyte nystekt brød og bakverk fra hotellets eget bakeri Rug.

I brasseriet Kontrast kan du nyt måltider inspirert av det urbane Vesterbro og den sørlige gastronomiske verdenen i Europa og Nord-Afrika. Serveringen på Kontrast gjenspeiler forskjellige kulturer og mangfoldet i København gjennom et matdelings-konsept – fra første slurk til siste bit.

Storbyweekend til København

I tillegg byr dette unike hotellet på et 25 meters utendørs, oppvarmet basseng (selvsagt bærekraftig oppvarmet av overflødig varme fra Villas kjølesystemer). Her kan du sitte ute i solen eller ta deg en svømmetur selv om været ikke er det beste.
I tilknytning til bassenget finnes også et treningsrom.

Københavns opplevelser trenger ikke så mye introduksjon. På andre siden av jernbanen ligger Kødbyen som er Københavns svar på Meatpacking District. Her er det spennende utesteder og noen av Københavns beste restauranter.
Gågaten og Tivoli er også et must. Besøk Nørrebro og små trendy butikker i Jægersborggade, Elmegade og Blågårdsgade.
Nyhavn og Kongens Have er også verdt et besøk. Nyt denne flotte byen og kos deg med mye god mat og drikke.
For det er deilig å være norsk i Danmark.

Vil du prøve en storbyweekend til København?

Kontakt Nordmanns-Reiser, vi skreddersyr din opplevelse

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,