GO UP

Turopplevelser på Vestlandet med flotte vandringer

Nå kan du bli med på fantastiske turopplevelser på Vestlandet.

Aktiv Fjell og fjordferie, juli og august, 7 dager/6 netter

Kun to timers biltur fra Bergen ligger vakre Myrkdalen – et perfekt utgangspunkt for en fantastisk vestlandsopplevelse.  Myrkdalen ligger ca 30 minutter fra Voss. Til Myrkdalen kommer du med egen bil eller med tog til/fra Oslo eller Bergen til Voss hvor du blir hentet. Flotte fjellturer til fots eller med sykkel og valgfri fjord dag på Sognefjorden med kajakk, rib eller tradisjonelt fjordcruise.

Vestlandet med Vikafjell, Flåmsbanen og fjordcruise på Nærøyfjorden

Myrkdalen hotell

Myrkdalen hotell er et flott og snøsikkert skisted om vinteren og om sommeren perfekt for turer, riding, klatrepark, elsykkel, utflukter og annet. Hotellet er meget bra og tilbyr hotellrom og leiligheter i forskjellige størrelser. Tre restauranter hvor du kan nyte et bedre måltid, og to hyggelige barer.

Her finner du et spennende aktivitetsforslag som Nordmanns-Reiser kan hjelpe deg med

Turopplevelser på Vestlandet med utgangspunkt Myrkdalen

Dag 1
Ankomst i egen bil eller du blir hentet på togstasjonen.

Dag 2 Tur til Finnbunuten-fjellet inkludert heis til toppen
Fra heisen som går fra hotellet er det nydelig utsikt utover dalen. Toppen er på 860 meter, og turen går til Finnbunuten som ligger på 1358 meter over havet. Flott fjellterreng og er du heldig med dagen kan du se Hardangerjøkulen, Jostedalsbreen og Folgefonna fra toppen. Det er samme sti tilbake. Turen er ca 10 kilometer og du må beregne 5-6 timer.

Dag 3 Fottur fra Vikafjellplatået til Holo (900 – 580 kilometer)
Du blir kjørt til Vikafjellplatået, en biltur på kun 15 minutter.  Herfra går stien ca to kilometer oppover til Hestavatnet som ligger på 1 050 meter over havet. Videre sti forbi Buforevatnet før stien går nedover til dalen som heter Vetle Grungen.  Ved neste vann som heter Grungavannet passerer du Bjørndalsstølen. Stien går bratt ned til veien hvor du ser den flotte fossen og svingene på veien til Holo. Her blir du hentet og kjørt tilbake til hotellet. Turen er ca 8.6 kilometer og du må beregne ca fire timer.

Dag 4 El-sykkel tur på Vikafjellet.
Start din el-sykkeltur fra Myrkdalen hotell. Veien er asfaltert og du passerer svingene ved Holo før du fortsetter på det flotte fjellterrenget på Vikafjellet. Her er det nydelig landskap og grusvei utenom allfarvei. Gled deg til en flott og annerledes fjelldag.

Nordmannsreiser, norge, norden, myrkdalen, vestlandet

Dag 5 Opplev Sognefjorden
Fantastiske Sognefjorden byr på unike opplevelser og det er opp til deg å velge aktiviteter. Du kan bli med på kajakktur utenom allfarvei i Arnafjorden, en deilig opplevelse. Alternativt kan du ta buss til Gudvangen og Flåm sommerstid hvor du har flere valgmuligheter. Du kan bli med på fjordcruise på Nærøyfjorden, fjordsafari i åpen Rib med guide eller du kan ta turen til Aurland og nyte utsikten fra Stegastein, 650 meter over Aurlandsfjorden. En tur med Flåmsbanen er også mulig, her kan du også velge å ta tog en vei og sykle ned igjen.  Aktivitetene er ikke inkludert og kommer som tillegg.

Dag 6 Fottur til Bakkanosi, et fjell med fantastisk fjordutsikt (580 – 1398 moh)
Turen starter fra Jordalen, en 45 minutters kjøretur fra Myrkdalen. Stien herfra går oppover Slettedalen og følger et dyretråkk langs venstre side av elva og opp til Slettedalstjørni. Stien går videre i lettere terreng mot Bakkanosi. Selv om turen er lang er det et snilt terreng og premien er den fantastiske utsikten over Nærøyfjorden fra toppen. Turen er krevende så du bør være trent og i relativt god form. Den er på 20 kilometer og du må beregne ca åtte timer pluss stopp.

Dag 7
Utsjekking og avreise etter frokost. Du blir kjørt til Voss stasjon eller med egen bil.

Ta noen turopplevelser på Vestlandet denne sommeren

Kontakt Nordmanns-Reiser

Priser og betingelser:

Pris pr person: Dobbeltrom 11 540,-  Enkeltrom 13 790,-


Vår ref: TBGOMYRK
ES050221


Inkludert i vårt program:


  • Daglige forslag til turer, sykkelturer og fjordopplevelser. Ønsker du guide kan vi også tilby det.
  • 6 netter på Myrkdalen hotell
  • Middag ankomst dag, frokost, lunsjpakke og middag dag 2 – 6
  • Frokost avreisedag
  • Transport på turen som beskrevet inkludert henting/levering Voss togstasjon
  • El-sykkel en dag (kan byttes til off road sykkel om ønskelig)

Dette må du ha med:


Fjellstøvler, sekk til dagsturer, sommerklær og varme klær med lue og votter, badetøy, regntøy.


 


Reisemål Reise i Norge

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic