GO UP

Vestlandet med Vikafjell, Flåmsbana og fjordcruise på Nærøyfjorden

Kun to timers biltur fra Bergen ligge vakre Myrkdalen – et perfekt utgangspunkt for en herlig vestlandsopplevelse samtidig som du bor et sted og slipper å bytte hotell. Myrkdalen ligger ca 30 minutter fra Voss.

Ta en fantastisk ferie på Vestlandet med Vikafjell, Flåmsbana og fjordcruise på Nærøyfjorden.

Til Myrkdalen kommer du med egen bil eller med tog til/fra Oslo eller Bergen til Voss fra hvor du kan bli hentet. En perfekt familieferie hvor barna kan oppleve vårt vakre land uten alt for lange dagsetapper i bil.
Utmerket også for par, venner eller grupper.

Vestlandet med Vikafjell, Flåmsbanen og fjordcruise på Nærøyfjorden

I dette tre netter/fire dagers program har vi laget en perfekt miniferie. Avhengig av når du ankommer, har du tid til en tur i fjellene før middag. Så har du en utrolig dag som starter med egen bil eller transport til Gudvangen, to – tre timers fjordcruise på Nærøyfjorden med elektrisk drevet skip til Flåm og videre på den spektakulære togturen med Flåmsbana.
Tilbake i Flåm er det buss til Gudvangen gjennom Gudvang-tunnelen. Fra Gudvangen henter du bilen din eller tar bestilt transport tilbake til Myrkdalen.

Neste dag kan du velge aktivitet og du kan nyte den flotte naturen.

Myrkdalen hotell

Myrkdalen hotell er et flott og snøsikkert skisted om vinteren og om sommeren perfekt for turer, riding, klatrepark, elsykkel, utflukter og annet. Det er ikke mer enn ca 40 minutter til Gudvangen, hvor du på veien passerer legendariske Stalheim. Hotellet er flott, det er hotellrom og leiligheter i forskjellige størrelser og lett å finne noe som passer akkurat deg. Tre restauranter hvor du kan nyte et bedre måltid, og to hyggelige barer. For de minste er det to lekerom.

Vil du prøve en tur til Vestlandet med Vikafjell, Flåmsbana og fjordcruise på Nærøyfjorden?

Kontakt Nordmanns-Reiser

Dag til dag:

Dag 1

Ankomst Myrkdalen. Det er fint å ta den nye Skylift opp til toppen av fjellet 860 meter over havet og gå en tur i lett terreng.  Skylift er åpen i skoleferien juli/august.

Dag 2

Det er tid for opplevelser. Start dagen tidlig og kjør den korte veien til Gudvangen. Du kan besøke Stalheim utendørs museum på veien – det er imponerende. I Gudvangen er det fint å ha litt tid før eller etter dagens program for å se Vikinglandsbyen. Frokost

I Gudvangen går du om bord i Legacy eller Future of the Fjords – elektrisk drevet sightseeingskip. Du seiler helt uten lyd gjennom Nærøyfjorden og på utvalgte avganger går båten innom Dyrdal, Undredalen, Aurland – alle unike steder. Det er en vakker reise med bratte fjell, fosser og gårder som ligger langt opp i ulendt terreng. Det er drømmebildet på norske fjorder. Om bord kan du kjøpe noe mat og drikke. Ved ankomst Flåm, som ligger innerst i Aurlandsfjorden, er det kort vei til toget – stasjonen og kaia ligger ved siden av hverandre.

I Flåm finner du butikker og hyggelige spisesteder – så ta deg gjerne noe mat før du går om bord i Flåmsbanen. Den spektakulære togturen er en opplevelse for livet. Underveis er det flere stopp. To steder stopper toget for at du kan nyte fantastisk utsikt og fosser.

Er du modig, kan du ta Flåm Zipline!

Mellom endestasjon Myrdal og Vatnahalsen kan du også spasere om du vil røre litt på kroppen før returreisen.

Tilbake i Flåm har du noe tid før bussen tilbake til Gudvangen. Her henter du bilen din eller har transport tilbake til Myrkdalen.

Dag 3

Med alle valgmulighetene du har her, er dagen din til å velge! Ta en sykkeltur med mountainbike eller elsykkel, bli med på kajakktur på Arnafjorden. Denne delen av Sognefjorden er mindre trafikkert og utmerket for en kajakktur. Du kan ta med barna i klatreparken og på zip-line eller prøve en ridetur i fjellene. Fottur i fjellet er ypperlig og med banen til toppen kommer du raskt opp i fint terreng. Frokost

Dag 4

Etter frokost sjekker du ut. Om du vil kan du bli lenger og få flere supre opplevelser. Hva med noen dager i Bergen?

Priser og betingelser:

Priser:


2 voksne og 2 barn: 11420,-
2 voksne og 1 barn: 10 885,-
2 voksne: 9 900,-
Vår ref: 702384


Inkludert i 4 dager/3 netter pakke


  • 3 netter hotellrom eller leilighet med frokost
  • Dagstur med cruise på Nærøyfjorden fra Gudvangen til Flåm
  • Flåmsbanen t/r Flåm – Myrdal
  • buss fra Flåm til Gudvangen.

Ikke inkludert:


Transport til Myrkdalen


Aktiviteter:


Sjøkajakk i Sognefjorden


Sognefjorden er den største og mest kjente fjorden i Norge. Arnafjorden, er en liten fjordarm i Sognefjorden som ligger i Vik kommune. Du blir hentet på hotellet og kjørt til Framfjord, en fantastisk biltur over Vikafjellet. Herfra starter sjøkajakkturen på en fjordarm hvor det er lite trafikk og hvor naturen er praktfull. Turen innledes med 20-30 minutters sikkerhet og padle introduksjon.


Aktivitetspakker klatring og rafting


Familiepakke (2 voksne og 2 barn under 15, over 5)


Klatre i Voss klatrepark og bli med på rafting! Voss klatrepark byr på klatring for deg som har gjort det før og for nybegynnere. Denne pakken passer alle. Med to timer i parken inkludert instruksjon får du en super familieopplevelse. Etter inkludert lunsj går turen til elva Vosso, hvor du rafter mellom Geitle og Evanger som har ca syv kilometer morsomme og sikre stryk. Start på flatt vann og flyt videre med strømmen gjennom mindre stryk og strømvirvler. Du får prøve både store, stødige båter som tar opp til 8 deltakere og små 2-manns rafter for de som vil ha større utfordring. Turen tar ca 3 timer.


Varm lunsj er inkludert i pakken.


Pris pr person:


Klatring i liten klatreløype: Voksen 1 170,- Barn 970,-


Klatring i stor løype: Voksen 1 350,- Barn 1 150,-


Action pakke:


Vil du at raftingen skal være 3-4 graders nivå, kan du bli med rafting i Strandaelva eller Raudalselva (avhengig av vannstand) kombinert med klatring i stor løype. Inkludert er også varm lunsj.


Pris pr person:


Voksen og barn: 1 840,-


Vindtunnel


Har du noen gang opplevd å fly på en sky? Prøv den fantastiske vindtunnelen på Voss!


Familiepakke 10 minutter, maksimum 4 personer 2 199,-
familiepakke 15 minutter, maksimum 5 personer 3 099,-


Flåm tog/Zipline


Om du vil prøve zipline som er 1 381 meter lang og går over 305 meters høydeforskjell er det et fantastisk adrenalinkick!


Pris pr person kr 595,-


Tog og sykkel i Flåm


Ta togturen opp fra Flåm til Myrdal hvor du får utlevert sykler. Turen ned de svingete veiene til Flåm er en opplevelse på sykkel og kombinasjon tog og sykkel er fantastisk!


Pris pr person:


Voksen: 1349,- Barn 999,-


ES050221


Reisemål Reise i Norge

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic