booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Med ATV i Kautokeino – sommerstid

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Reis på firmatur eller vennetur og la Nordmanns-Reiser skreddersy eventyret i nord. Opplev den fantastiske Finnmarksvidda og denne eksotiske delen av Norge.

Finnmarksvidda sommersesongen er fantastisk! Prøv denne turen – med ATV i Kautokeino!

Først flyr du til Alta, hvor vi har leiebil stående til deg. Deretter kjører du over Finnmarksvidda et par timer, før du når Kautokeino.

Her befinner du deg i den kommunen i Norge med flest samisktalende innbyggere. Kautokeino er ingen storby, her er det kun en gate og noen få butikker. Men de har egen pub og tradisjonelle museer og sølvsmier.

Sjekk inn og trekk inn den friske luften og nyt annerledes-landskapet. Her er det flatt – kun hotellet ligger på en liten høyde.

nordmannsreiser, norden, norge

På kvelden venter et velsmakende måltid laget med lokale råvarer. Avrund kvelden i pianobaren eller sett deg ut og se på himmelen. Fem uker om sommeren er det lyst døgnet rundt.

Etter en bugnende frokost dag to venter ATV-eventyret på deg. Du får utdelt kjørekart og går igjennom reglene med de ansatte. Deretter kan du kjøre av gårde.

nordmannsreiser, norden, norge

Johan Wildhagen – VisitNorway.com

Besøk Kautokeino bygdetun eller kjør til Juhls Silvergallery – hvor de har flotte tradisjonelle samiske sølvsmykker til salgs.
Eller ta en tur innom Pikefossen. Sagnet sier at en jente gjetet rein mens vertskapet var bortreist. Hele reinflokken gikk gjennom isen og druknet. Som straff kastet de tjenestejenta i denne fossen.

Etter en lang dag på ATV, passer det godt å lindre slitne muskler under åpen himmel i jacuzzien .
Og så slappe av med en god middag i restaurant Duottar.

Dag tre innledes med den fantastiske frokosten atter en gang. Hotellet har vunnet flere priser for frokosten, og det er bare å nyte.

nordmannsreiser, norden, norge

CH – VisitNorway.com

Så skal du på nye eventyr. Nå venter en elvebåtsafari med guide opp den vakre Kautokeinoelva. Om du ikke var innom Juhls sølvsmie dagen før, så kan du oppleve den nå. I tillegg kommer du tett innpå den samiske kulturen med besøk i lavvo, samisk mat, joik og mye mer. I tillegg er det mulighet for fisking i elva. (Minimum seks personer)

Vel hjemme igjen er det klart for et deilig måltid, laget med lokale råvarer i restauranten. Kvelden kan avsluttes i pianobaren, hvor mange lokale også pleier å møtes.

Les fortellingen om vennegjengen på snøscootertur
Dag fire er beregnet til hjemreise etter frokost, biltur til Alta og fly tilbake til utgangspunktet.

Prøv en reise med ATV i Kautokeino – med vennegjengen eller med noen du er glad i.

Vi skreddersyr – kontakt Nordmanns-Reiser

Priser og betingelser:

Pris på forespørsel


Vår ref: 702361


Vi inkluderer:
Tre netter i delt dobbeltrom
Tre frokoster
Tre middager
Leie av ATV en dag
Elvebåtsafari


 


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,