booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Reise til Koh Samet med Bangkok

Vi skreddersyr din cruiseferie!

Storby og eksotisk strandliv på samme tur! Ta en reise til Koh Samet med Bangkok først.

I millionbyen Bangkok kan du oppleve historiske templer, shopping, maten og «floating market»! Det er 5,8 millioner innbyggere i Bangkok, så byen er massiv. Men det er lett å komme seg rundt med taxi eller skytrain. I Bangkok kan du dra på store markeder og shoppe for minimalt med penger. Her er det også masse spennende mat og annet. Det er store varehus med shoppingmuligheter over alt og utallige små boder ute på gaten der du kan gjøre et røverkjøp! Vil du ha sydd deg en dress eller kjole til neste festanledning, så er det mange muligheter i Bangkok. Nyt restauranter i alle varianter og prisklasser, men prøv også et mat marked der Thaiene selv spiser, det er som regel nydelig mat til en svært lav pris.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

På Ko Samet kan du nyte sol og bading, spise nydelig thailandsk mat og bare slappe av. Koh Samet er liten, men tiltrekker seg en jevn strøm av besøkende gjennom hele året. Øya ligger i en nasjonalpark. De fleste av de populære strendene ligger langs østsiden av øya; en enkelt vei går sørover gjennom innlandet med forgreninger som går ut til øde bukter og strender.

Haad Sai Kaew (Diamond Beach) og Ao Phai er uten tvil de mest populære strendene med flest alternativer for å spise og drikke. Roligere strender er spredt rundt på øya; Ao Wai forblir stort sett uutviklet og har den lengste stripen med uberørt sand.

Tips: Du kan leie kajakker og oppblåsbare flytedyr/madrasser både på hotellet og flere andre steder bortover stranden på Ko Samet til en rimelig penge. Greit å vite for deg som er litt rastløs.

Vi foreslår: 
Fly t/r Oslo
To pluss en natt på hotell ibis Bangkok Riverside 3* Bangkok
Fire netter på hotell The C Samet Beach Resort 3* Ko Samet

Legg din neste reise til Koh Samet med Bangkok

Kontakt Nordmanns-Reiser

Se også spennende reiseforslag både i Krabi- området og andre steder i Thailand

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,