GO UP

Reise til Koh Samet med Bangkok

Storby og eksotisk strandliv på samme tur! Ta en reise til Koh Samet med Bangkok først.

I millionbyen Bangkok kan du oppleve historiske templer, shopping, maten og «floating market»! Det er 5,8 millioner innbyggere i Bangkok, så byen er massiv. Men det er lett å komme seg rundt med taxi eller skytrain. I Bangkok kan du dra på store markeder og shoppe for minimalt med penger. Her er det også masse spennende mat og annet. Det er store varehus med shoppingmuligheter over alt og utallige små boder ute på gaten der du kan gjøre et røverkjøp! Vil du ha sydd deg en dress eller kjole til neste festanledning, så er det mange muligheter i Bangkok. Nyt restauranter i alle varianter og prisklasser, men prøv også et mat marked der Thaiene selv spiser, det er som regel nydelig mat til en svært lav pris.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

På Ko Samet kan du nyte sol og bading, spise nydelig thailandsk mat og bare slappe av. Koh Samet er liten, men tiltrekker seg en jevn strøm av besøkende gjennom hele året. Øya ligger i en nasjonalpark. De fleste av de populære strendene ligger langs østsiden av øya; en enkelt vei går sørover gjennom innlandet med forgreninger som går ut til øde bukter og strender.

Haad Sai Kaew (Diamond Beach) og Ao Phai er uten tvil de mest populære strendene med flest alternativer for å spise og drikke. Roligere strender er spredt rundt på øya; Ao Wai forblir stort sett uutviklet og har den lengste stripen med uberørt sand.

Tips: Du kan leie kajakker og oppblåsbare flytedyr/madrasser både på hotellet og flere andre steder bortover stranden på Ko Samet til en rimelig penge. Greit å vite for deg som er litt rastløs.

Vi foreslår: 
Fly t/r Oslo
To pluss en natt på hotell ibis Bangkok Riverside 3* Bangkok
Fire netter på hotell The C Samet Beach Resort 3* Ko Samet

Legg din neste reise til Koh Samet med Bangkok

Kontakt Nordmanns-Reiser

Se også spennende reiseforslag både i Krabi- området og andre steder i Thailand

Reisemål Eksotiske reisemål Reise til Thailand

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic