GO UP

Aktivitetsferie på Geilo

Her er et forslag til en spennende og morsom aktivitetsferie på Geilo for hele familien.
I dette forslaget inkluderer vi overnatting i to netter i familierom med sovesofa til barna, frokost, middag begge dagene, familierafting og hesteridning. Og selvsagt inngang til eventyrbadet – en fin opplevelse!
Prisen gjelder to voksne og to barn – men vi skreddersyr selvsagt om det er andre ønsker.

nordmannsreiser, norden, norge

Velkommen til Vestlia, en flott resort midt i smørøyet av Geilos vakre fjell. Her er alt tilrettelagt for herlige naturopplevelser, bading, god mat og spennende aktiviteter.

Ved ankomst sjekker du inn på et familierom. Rommene har behagelige twin-eller dobbeltsenger, sovesofa, flatskjerm-tv, delikate bad og sittegruppe. De fleste rom har terrasse eller fransk balkong med utsikt over alpinbakken, Ustedalsfjorden, Hallingskarvet eller Geilo. Noen av rommene har skrivebord.
På kvelden venter en deilig middag i hotellets restaurant.

Etter en god frokost dag to blir det familierafting – en eventyrlig opplevelse på Numedalslågen. Lågen byr på gøyale stryk og bølgesurfing. Erfarne og kvalifiserte rafteguider vil ta godt vare på alle og turen blir tilrettelagt slik at dere får den opplevelsen dere ønsker. Alle deltakere får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening.

Norge, nordmannsreiser, norden
Numedalslågen er en av Europas beste rafteelver, en teknisk fjell-elv, som betyr at den byr på mange spennende og morsomme utfordringer underveis. Numedalslågen viser også frem vakker, urørt natur og består av friskt og krystallrent vann fra Hardangervidda Nasjonalpark. På noen av de rolige partiene på rafteturen, kan du nyte naturen rundt deg. Ta deg gjerne en liten dukkert og flyt nedover sammen med rafteflåten. Minimumsalder åtte år.

Etter noen herlige timer ute i naturen, kan hele familien boltre seg på det flotte Eventyrbadet. Her har du og resten av familien hele 750m2 å boltre dere på. Eventyrbadet har et 20-meters svømmebasseng, et aktivitetsbasseng, boblebad, et barnebasseng og en 82-meter lang vannsklie, som går helt fra fjerde etasje og inn i første!

Norge, nordmannsreiser, norden

Etter en lang dag venter nok en deilig middag i hotellets restaurant.

Dag tre er det utsjekk.
Men vi har etter frokost valgt å inkludere en flott to-timers ridetur ut fra Geilo Hestesenter. Turene varierer litt og går på både gangvei og skogstier i nærområdet. Vanskelighetsgraden legges opp etter rytternes erfaring.

Norge, nordmannsreiser, norden, Aktivitetsferie på Geilo
Det er guiden som avgjør om alle i gruppen behersker hest og tempo, og retter seg etter svakeste rytter i gruppen.
Du rir på Islandshester og døl, alle er trygge og erfarne turhester.
Nedre aldersgrense er 10 år, men har barnet noe erfaring, kan det være yngre.
Kledsel:
 Kle deg som du skal gå i fjellet. Anbefaler langbukser og solid fottøy (eks. fjellstøvler). Vi har ridehjelmer til utlån, men dersom du har egen ridehjelm/sykkelhjelm kan du gjerne ta denne med.


Ønsker du flere overnattinger eller aktiviteter, så ordner vi det.
Andre ting dere kan gjøre er å besøke den fantastiske høydeparken utenfor Vestlia med klatring, balansering, trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger, klatrenett og andre spennende hindringer, totalt 31 elementer.
Eller Trollparken for de litt mindre barna.

nordmannsreiser, norden, norge, Aktivitetsferie på Geilo

Foto_Paul_Lockhart

Eller hva med rappellering, sup, gocart, fotballgolf, kanopadling eller fisking?
Mulighetene er mange, vi ordner alt dette for deg!

Prøv en aktivitetsferie på Geilo med hele familien

Kontakt Nordmanns-Reiser – vi skreddersyr!

Priser og betingelser:

Pris på forespørsel


Vi inkluderer:
To netter i familierom med dobbeltseng og sovesofa
Frokost begge dager
To middager
Familierafting
To timers ridetur
Inngang eventyrbadet


Reisemål Reise i Norge

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic